Burn-out coach Winsum

LandstraCoaching
Ubbo J. Mansholtplein 2, 9951 BX, Winsum

T: 06 - 46 07 64 46
E: landstra@csrcoach.nl
I: LandstraCoaching.nl

Hilde Landstra

CSR-coach in Winsum. Bekijk haar profiel en maak vrijblijvend 20 minuten kennis. Werkzaam bij LandstraCoaching

Burn-out coach Winsum

CSR-coach in Winsum. Bekijk haar profiel en maak vrijblijvend 20 minuten kennis. Werkzaam bij LandstraCoaching

LandstraCoaching
Ubbo J. Mansholtplein 2, 9951 BX, Winsum

T: 06 - 46 07 64 46
E: landstra@csrcoach.nl
I: LandstraCoaching.nl

Burn-out coach in Winsum

Specialisatie: loopbaancoaching en voice dialogue bij persoonlijke ontwikkeling

Voel je je uitgeput en overbelast en merk je dat je niet meer goed kunt nadenken, maar wel veel piekert? Of wordt je regelmatig overspoeld met emoties en lijk je geen grip meer op jezelf te krijgen?

Stressklachten voelen vaak verwarrend aan: spierpijn, weinig energie, niet meer kunnen ontspannen of juist niet meer in beweging kunnen komen. Je vraagt jezelf misschien regelmatig af: ‘Wat is er met mij aan de hand?’ Een antwoord hierop is mogelijk: ‘Ik heb last van stress en ik weet niet hoe ik dit kan veranderen, laat staan hoe ik kan herstellen van stress.’

Dan ben je bij mij aan het juiste adres!
Het goede nieuws is namelijk dat je kunt herstellen van stress en burn-out. Ik leer je te begrijpen wat er met je aan de hand is, hoe je roofbouw op jezelf kunt stoppen en weer kunt ontspannen. Als je je na een tijdje beter begint te voelen, dan praten we over gedragspatronen die jij wilt veranderen om gezond te blijven.

Vanaf 2002 heb ik in diverse HR-functies gewerkt bij de Rijksuniversiteit Groningen, het Revalidatiecentrum Beatrixoord (UMCG) en bij de Hanze (hier ben ik nog steeds werkzaam als docent HRM). De rode draad in mijn loopbaan is de ontwikkeling van kennis en vaardigheden als loopbaancoach, arbeidsconsulent, trainer en docent HRM.

In 2019 ben ik gestart als zelfstandig stress- en loopbaancoach. Daarbij gebruik ik de praktische CSR-benadering om mensen met chronische stressklachten professioneel te begeleiden naar een gezondere balans tussen inspanning en herstel. Ik coach ook preventief om uitval te voorkomen.

Wat mij kenmerkt is openheid, duidelijkheid, met daarbij een sterke intuïtie en oog voor gezond herstelgedrag, persoonlijke groei en vitaliteit. Door mijn werkervaring in de zorg en het onderwijs ben ik bekend met het fenomeen ‘omgaan met werkdruk’.

Neem contact op met deze burn-out coach in Winsum

Neem vrijblijvend en kosteloos contact op met Hilde Landstra via onderstaand formulier. Tijdens een intakegesprek van 20 minuten maken jullie kennis met elkaar en bespreken jullie wat Hilde voor je kan betekenen.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.