Samen
werken

aan
minder werkdruk

CSR verlaagt werkstress door coaching op organisatie- en individueel niveau waardoor de inzetbaarheid stijgt en het verzuim daalt

Maakt u gebruik van onze diensten dan kiest u voor no-nonsense coaching: een geïntegreerde aanpak van werkstress met kop en staart en een strakke voortgangsbewaking. De resultaten? Verhoogde inzetbaarheid, verlaging verzuim en betere organisatieprestaties. Het Ministerie van SZW benoemde onze aanpak tot good practice op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

Aantoonbaar financieel resultaat is terug te vinden in twee businesscases, die zijn doorgerekend door Capgemini. CSR kan als één van de weinige organisaties aantonen dat met haar werkdrukaanpak iedere geïnvesteerde euro ruim 4 euro heeft opgeleverd.

Wij werken samen met TNO aan het verminderen van werkdruk- en stress en het vergroten van werkplezier. Op hun verzoek begeleiden wij organisaties bij de aanpak van werkdruk met behulp van de door TNO ontwikkelde Werkdruk Wegwijzer.

De individuele stresscoaching focust zich op stressreductie in lichaam, geest en gedrag met als resultaat meer energie (lichaam), verhoogd concentratievermogen (geest), verbeterd zelfinzicht en zelfmanagement (gedrag). Lees meer over de effectiviteit van de stresscoaching bij cliënten van CSR Centrum in onze whitepaper.

 

Blijf op de hoogte