aantoonbaar resultaat

CSR biedt aantoonbaar resultaat. Zowel de organisatie- als individuele coachingstrajecten starten met een 0-meting en worden afgerond met een effectmeting. Twee van onze projecten zijn doorgerekend door Capgemini:

Businesscase verlaging werkdruk
Deze businesscase binnen woningcorporatie Beter Wonen heeft een Netto Contante Waarde van € 47.566 en een terugverdientijd van 1,2 jaar.
CSR kan als één van de weinige organisaties aantonen dat met haar werkdrukaanpak iedere geïnvesteerde euro ruim 4 euro heeft opgeleverd.

Effectevaluatie aanpak agressie en werkdruk
De effectevaluatie van het uitgevoerde project ‘Zo werkt het gewoon’ heeft een Netto Contante Waarde van € 8.717.134 en een terugverdientijd van 1,7 jaar.
Dit branchebrede project in de corporatiesector toont valide en betrouwbaar aan dat de werkstressaanpak van CSR tot resultaten leidt.

Evidence based stresscoaching
Onderzoeken hebben uitgewezen dat de resultaten en effecten van de stresscoaching bij cliënten van CSR Centrum zodanig zijn, dat van significante verbetering van de klachten en van substantiele effecten gesproken kan worden. Onze whitepaper 'Onderbouwing en bewezen effectiviteit van stresscoaching volgende de Chronische Stress Reversal (CSR)-Methode' toont aan dat onze stresscoaching 'evidence based' is.
Klik hier voor het downloaden van onze 'white paper'.