Burn-out coach Waalwijk Deborah van Meel

Flow Coaching & Advies
Villa Spaanse Ruiter 62, 5146 AJ, Waalwijk

T: 06 - 29 06 27 27
E: meel@csrcoach.nl
I: flowcoachingenadvies.nl

Deborah van Meel

CSR-coach in Waalwijk. Bekijk haar profiel en maak vrijblijvend 20 minuten kennis. Werkzaam bij Flow Coaching & Advies

Burn-out coach Waalwijk Deborah van Meel

CSR-coach in Waalwijk. Bekijk haar profiel en maak vrijblijvend 20 minuten kennis. Werkzaam bij Flow Coaching & Advies

Flow Coaching & Advies
Villa Spaanse Ruiter 62, 5146 AJ, Waalwijk

T: 06 - 29 06 27 27
E: meel@csrcoach.nl
I: flowcoachingenadvies.nl

Burn-out coach in Waalwijk

Gediplomeerd stress- en burn-out coach met praktijk in Waalwijk
Specialisaties: stress & burn-out, balans werk-privé, werkplezier, preventie

Stressklachten zitten je al tijden in de weg. Je bent moe, vergeet van alles, voelt je opgejaagd en hebt last van je allerlei klachten. De zin om dingen te ondernemen is langzaam tot een dieptepunt gedaald, net als je zelfvertrouwen overigens. Als iemand je vraagt hoe het écht met je gaat, schieten de tranen in je ogen. Op je werk lukt het je niet meer goed uit de verf te komen. Herken jij jezelf hierin? 

Als je jezelf lang genoeg overbelast, raak je uit balans. Chronische stress, overbelasting of burn-out liggen op de loer. Lekker in je vel zitten is belangrijk om met plezier te kunnen werken én daarnaast te genieten van het leven. Ben je dit gevoel om wat voor reden dan ook kwijt geraakt? Dan help ik je als stress & burn-out coach dat te (her)vinden. 

Het traject stemmen we af op basis van de mate van je stressklachten, waarbij we in eerste instantie zorgen voor rust in lijf en hoofd. Nadat je je fysiek beter voelt, gaan we werken aan het verbeteren van jouw vaardigheden, zodat je in de toekomst zelf de balans kunt blijven bewaren. Met praktische interventies vanuit de CSR-benadering, gaan we hier samen mee aan de slag. 

Klanten geven mij terug dat ze mijn nuchtere instelling, duidelijke communicatie, empathie mét een vleugje humor kunnen waarderen. Ik coach al meerdere jaren allerlei professionals om weer met plezier te kunnen werken én energie over te houden om te genieten van dat belangrijke privéleven. Naast mijn coachervaring breng ik ruim 13 jaar werkervaring mee binnen MKB, overheid en corporate organisaties. 

Sessies doen we bij voorkeur al wandelend in de natuur, in de Loonse- en Drunense Duinen in Waalwijk. Liever online of live bij mij op locatie? Ook dat is mogelijk. Ben jij er klaar voor weer lekkerder in je vel te zitten? Neem dan contact met me op om kennis te maken. 

Neem contact op met deze burn-out coach in Waalwijk

Neem vrijblijvend en kosteloos contact op met Deborah van Meel via onderstaand formulier. Tijdens een intakegesprek van 20 minuten maken jullie kennis met elkaar en bespreken jullie wat Deborah voor je kan betekenen.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.