Beteor Mens en Organisatie
Piuslaan 70A, 5614 CM, Eindhoven
T: 06-18740852
E: wolff@csrcoach.nl
I: https://beteor.nl/zorg/onze-diensten/persoonlijke-ontwikkeling/beteor-en-stress/

Werkzaam voor Beteor Mens en Organisatie als coach, counselor, organisatie-adviseur

Met stress is niks mis. Maar te veel en te lang is ongezond. Voel jij je vaak te moe? Wil jij jouw batterij weer goed leren opladen? Heb je behoefte aan meer balans in je (werk)leven?

Met de CSR-Methode leer ik je aan de goede knoppen te draaien om beter met onvermijdelijke stress om te gaan. Je leert stress sneller herkennen en wat je in jouw (drukke) leven kunt doen om te herstellen. Samen kijken we naar wat er speelt en wat er nodig is op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel vlak.

Je krijgt praktische tips en inzichten die passen bij jouw (werk)leven. Ik heb veel levenservaring en help al jaren mensen om een beter en gelukkiger (werk)leven te leiden. Mijn cliënten worstelen vaak met stress als gevolg van werkdruk, een verstoorde werk-privébalans, vragen en onzekerheid over hun loopbaan, privéomstandigheden en nog veel meer.

Naast mijn opleiding als CSR-coach ben ik arbeids- en organisatiepsycholoog, cliëntgericht counselor en oplossingsgericht coach. Ik werk bij Beteor Mens en Organisatie in Eindhoven.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

UTA-medewerker?

Bel eerst CSR Centrum voor gratis coaching
Tel: 0800 - 023 17 73