Cyclu coaching en online training met persoonlijke begeleiding
Felland 40, 9755 TC, Onnen

Psycholoog/coach, Noloc register loopbaanprofessional, lid van coachnetwerk Academie voor Medisch Specialisten, coachplatform VVAA
Specialisatie: stress op je werk, burn-out, leiderschap in je werk

Herken je dit? Altijd maar ‘aan’ staan op je werk. Gedachten stromen maar door. Je concentratie laat ook te wensen over. Bovendien, het lijkt wel alsof je niets meer onthoudt. Zeer vermoeiend. Je korte lontje laat ook goed van zich horen. ’s Avonds plof je uitgeput op de bank.

Zo kan het niet langer. Je hebt genoeg van deze fysieke en mentale roofbouw op je lichaam en humeur. Bovendien als je niets doet, blijft je situatie zo. Tijd om je verantwoordelijkheid te nemen.

Met de praktische CSR-Methode krijg je een betere balans ín je werk en tussen je werk en privéleven. Je werkt weer met plezier. Je hebt weer zin in de avond. 

Als psycholoog/coach begeleid ik al meer dan 15 jaar professionals. Werkzaam in de zorg, in de zakelijke dienstverlening of gewoon in een bedrijf. In mijn begeleiding volg ik de drie fasen van de CSR-Methode: eerst fysiek, mentaal en dan gedrag. Mijn cliënten duiden mijn stijl als nieuwsgierig, vertrouwlijk en vriendelijk. Voel je welkom.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CSR-coach Dieta Mietus

UTA-medewerker?

Bel eerst CSR Centrum voor gratis coaching
Tel: 0800 - 023 17 73

T: 06 - 12 89 97 69
E: mietus@csrcoach.nl
I: www.dietamietus.nl