Innerzijds - praktijk voor therapie en coaching
Waardenburg 112, 2181 LM, Hillegom

Psychosociaal therapeut en coach
Specialisatie: Integratieve psychotherapie, EMDR, klassieke hypnotherapie, relatietherapie, stress en burn-out coaching

Onder stress kun je grote prestaties leveren. Maar wanneer stress aanhoudt, krijg je daar last van. Je voelt je opgejaagd en gespannen. En als je jouw gedrag niet verandert, eindig je in een burn-out.

Herken je dit? Als CSR-coach kan ik je goed begeleiden naar herstel. Afgestemd op wie je bent, de ernst van je stressklachten en jouw persoonlijke omstandigheden. We richten ons allereerst op lichamelijk herstel. Indien nodig en gewenst doen we een meerdaagse meting van je hartritmepatroon (HRV): de HRV Lifestyle Analyse. Deze analyse geeft je belangrijke inzichten in de mate waarin jij herstelt van inspanning en stress. Merk je dat je tot rust komt, dan onderzoeken we de oorzaken van jouw stressgedrag en hoe je daarin kunt veranderen. Tenslotte werken we aan een geleidelijke terugkeer in het maatschappelijk en werkzame leven.

Ik combineer herstel- en ontspanningstechnieken met cognitieve gedragstechnieken en therapeutische interventies. Cliënten voelen zich bij mij snel op hun gemak. Ik weet naar de kern toe te werken en motiveer om te veranderen. Doel is dat jij herstelt en weer in balans komt.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Erhard Follmi

UTA-medewerker?

Bel eerst CSR Centrum voor gratis coaching
Tel: 0800 - 023 17 73

T: 06 - 54 64 58 39
E: follmi@csrcoach.nl
I: www.innerzijds.nl