EVAA Coaching | Coaching voor vrouwen die constant ‘aan’ staan
Weverstraat 2, 7481 JZ, Haaksbergen

Arbeid en Organisatie Psycholoog, Erkend coach (NOBCO), Trainer, Praktijkondersteuner bedrijfsarts
Specialisatie: Stress en burn-out, cognitieve therapie, arbeid en organisatie psychologie, werk-privé balans, online coaching

Ervaar je onrust en stress? Ben je vermoeid en heb je klachten zoals vergeetachtigheid en concentratieproblemen? Heb je angsten en ben je contstant met je werk bezig in je hoofd? Grote kans dat je last hebt van chronische stress. Weet je dat het anders moet, maar weet je niet hoe je het moet aanpakken?

Als erkend CSR-coach ga ik volgens een vast stappenplan samen met jou aan de slag. Eerst ga je herstellen: fysiek en daarna mentaal. Vervolgens gaan we dieper in op jouw stresspatroon en je valkuilen, zodat je herkent waar jij stress van krijgt en hoe je dit kunt voorkomen. Aan het einde van het traject richten we ons op persoonlijke ontwikkeling en hervatting in je werk. Denk hierbij aan nee zeggen, grenzen aangeven, voor jezelf kiezen, leven vanuit jouw kernwaarden.

Nadat je hersteld bent van de stressklachten is het belangrijk om weer met plezier in je werk en het leven te staan. Ik help je graag die balans te vinden en te houden!

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Burn-out coach Haaksbergen

UTA-medewerker?

Bel eerst CSR Centrum voor gratis coaching
Tel: 0800 - 023 17 73

T: 06 - 33 65 16 54
E: aarten@csrcoach.nl
I: www.evaacoaching.nl