Stressprevent
De Kwekerij 1, 2182 AG, Hillegom

Psychosomatisch fysiotherapeut, Biofeedbacktherapeut BVN, Adem- en Ontspanningstherapeut (methode van Dixhoorn), NLP Master Practitioner.
Specialisatie: overspanning, slaapproblemen, hoofdpijn, spanningsklachten, dysfunctioneel ademen.

Ik ben mijn loopbaan begonnen als algemeen fysiotherapeut. In de praktijk kwam ik veel patiënten tegen met zgn. ‘onverklaarde’ of recidiverende klachten. Daarom ben ik vanuit een mind-body benadering gaan werken en me gaan specialiseren als psychosomatisch fysiotherapeut en later ook in de CSR-Methode.

Mijn begeleiding is gericht op het herstellen van het verstoorde evenwicht tussen spanning en ontspanning, tussen belasting en belastbaarheid. Door middel van biofeedback maak ik inzichtelijk hoe het lichaam reageert op spanning. De ademtherapie en mindfulnessoefeningen zijn nuttige handvatten om beter om te gaan met spanning. Ze dragen bij tot herstel en voorkomen dat klachten blijvend worden. Ik werk vanuit het bio psychosociaal model. Dit houdt in dat ik de lichamelijke, psychische en sociale aspecten, waaronder leef- en werkomstandigheden, bij de begeleiding betrek. Mijn aanpak is enthousiasmerend, positief, meetbaar en praktisch.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Eveline Kempenaar

UTA-medewerker?

Bel eerst CSR Centrum voor gratis coaching
Tel: 0800 - 023 17 73

T: 0252-524859/ 06-54625658
E: kempenaar@csrcoach.nl
I: www.psychosomatiektherapie.nl