Burn-out coach de Bilt Leusden Hilde Jessurun

Coach line
Prof. Dr. P.j. Crutzenlaan 39, 3731DL, De Bilt

T: 06 - 24 72 14 24
E: jessurun@csrcoach.nl
I: coachline.nl/energie-en-balans-2

Hilde Jessurun

CSR-coach in De Bilt. Bekijk haar profiel en maak vrijblijvend 20 minuten kennis. Werkzaam bij Coach line

Burn-out coach de Bilt Leusden Hilde Jessurun

CSR-coach in De Bilt. Bekijk haar profiel en maak vrijblijvend 20 minuten kennis. Werkzaam bij Coach line

Coach line
Prof. Dr. P.j. Crutzenlaan 39, 3731DL, De Bilt

T: 06 - 24 72 14 24
E: jessurun@csrcoach.nl
I: coachline.nl/energie-en-balans-2

Burn-out coach in De Bilt

Stress en burn-out coach voor energie, balans en re-integratie in De Bilt
Specialisatie: stress & burn-out, werk-privé balans, persoonlijke ontwikkeling, re-integratie 

Aanhoudende stress betekent eigenlijk dat je je batterij te ver aan het leegtrekken bent. Dat je onvoldoende hersteltijd hebt. Dit brengt – zo weten we inmiddels – een ontregeling van het lichaam teweeg (en daar hoort het brein bij). Je lichaam geeft allerlei signalen af (moe, slecht slapen, hoofdpijn, vaker allerlei pijntjes, geen concentratie), maar hoe stop je dan, hoe (en wat) laat je even los zodat je kunt herstellen? 

Herstellen vraagt zowel fysieke als mentale aanpassingen. En dat valt niet altijd mee! Ik help je om die aanpassingen te vinden, te voelen en toe te passen. 

Sinds 2009 ben ik NOBCO gecertificeerd coach en counselor en werk op locatie De Bilt en Leusden. Cliënten geven aan dat ze mijn mix van warme aandacht, uitdagen en humor erg waarderen. Naast gesprek werk ik graag ervaringsgericht met oefeningen en opdrachten; het doen en ervaren wat iets teweeg brengt heeft vaak grote impact. 

Als coach voor energie, balans en re-integratie help ik je duidelijk te krijgen wat er onder jouw ervaren stress schuil gaat en werken we aan herstelmogelijkheden en herstelgedrag. Ik faciliteer en geef handvatten; daarmee ga je aan de slag. Stap voor stap zodat je uiteindelijk zelf weer verder kunt. 

Naast mijn opleiding in coaching/counseling en A&O psychologie ben ik geschoold in ACT (acceptance & commitment therapie) en werk met de CSR-methode bij stress en burn-out. Mijn motto is: er zijn meer wegen naar Rome, dus meerdere methodieken worden door elkaar gebruikt waar nodig. 

Naast individuele coaching geeft ik trainingen in het houden van balans en opbouwen van veerkracht (psychologische flexibiliteit). Dit in het kader van preventie/verkorten van verzuim. 

Neem contact op met deze burn-out coach in De Bilt

Neem vrijblijvend en kosteloos contact op met Hilde Jessurun via onderstaand formulier. Tijdens een intakegesprek van 20 minuten maken jullie kennis met elkaar en bespreken jullie wat Hilde voor je kan betekenen.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.