De Papaver Coaching
Kerkelaan 15, 1851 HC, Heiloo
T: 06-17984475
E: hogenkamp@csrcoach.nl
I: www.depapaver.eu

Coach 
Specialisatie: stress en burn-out

Ervaar jij al een hele tijd te veel stress? Loop je tegen een burn-out aan, of zit je daar al middenin? Neem dan contact op zodat we samen kunnen kijken wat je nodig hebt.

Burn-out is door experts lang gezien als psychisch probleem wat door therapie moest worden opgelost. Inmiddels weten we dat de klachten die bij een burn-out horen voornamelijk veroorzaakt worden door een lichamelijke ontregeling. Met inzet van de CSR-methode en daarnaast mijn coachingsopleidingen en jarenlange ervaring kan ik jou bijstaan in het herstellen van stressklachten en burn-outklachten.

Pas na het fysieke herstel, waarbij een heleboel klachten al verdwijnen, gaan we kijken hoe we jouw zelfmanagement kunnen vergroten. Wat heb jij hierin te leren, te ontwikkelen? 

Door mijn persoonlijke, directe aanpak, met kennis en humor, en een traject op maat voor jou, kun jij je ontwikkelen tot iemand die zichzelf en zijn grenzen kent, in balans is en de tools heeft om alles uit werk of leven te halen, zonder weer over die grenzen te gaan.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

UTA-medewerker?

Bel eerst CSR Centrum voor gratis coaching
Tel: 0800 - 023 17 73