Burn-out coach Dishoek Inge Rogiers

Coachpraktijk Ontspannen Keuzes Maken
Sardijngeullaan 10, 4371 PS, Dishoek

T: 06 - 50 98 03 89
E: rogiers@csrcoach.nl
I: ontspannenkeuzesmaken.nl

Inge Rogiers

CSR-coach in Dishoek. Bekijk haar profiel en maak vrijblijvend 20 minuten kennis. Werkzaam bij Coachpraktijk Ontspannen Keuzes Maken

Burn-out coach Dishoek Inge Rogiers

CSR-coach in Dishoek. Bekijk haar profiel en maak vrijblijvend 20 minuten kennis. Werkzaam bij Coachpraktijk Ontspannen Keuzes Maken

Coachpraktijk Ontspannen Keuzes Maken
Sardijngeullaan 10, 4371 PS, Dishoek

T: 06 - 50 98 03 89
E: rogiers@csrcoach.nl
I: ontspannenkeuzesmaken.nl

Burn-out coach in Dishoek (Zeeland)

Specialisaties: CSR stress & burn-out coach, werk-privé balans, gedragsverandering, arbeidsdeskundige en loopbaancoach in Dishoek

Ben jij iemand die rust associeert met saai en tijdverspilling? 
Dat komt omdat jij waarschijnlijk iemand bent die houdt van actie en resultaat. Als allerlei dingen anders lopen dan gepland, voel je de stress en geïrriteerdheid toenemen. Het lijkt af en toe wel of je op drijfzand staat, terwijl je zo graag een stevige betonnen fundering onder je voeten zou willen voelen.

In die tijden waarop het eigenlijk net even allemaal teveel wordt en je het overzicht aan het verliezen bent, bekruipt je ineens het gevoel dat je het gewoon anders wilt. Dit is het signaal dat je verlangt naar meer rust en ruimte in je leven. Het ontbreekt je aan tijd, overzicht en energie om de dingen te doen die je nu net zo leuk vindt en waar je gewoon niet aan toekomt. 

Teveel stress werkt negatief in op je lichaam en brein. Ga je te lang door, vooral op wilskracht, ligt uitputting op de loer en loopt je batterij leeg. Deze laadt dan onvoldoende weer op. Regelmatig zie ik in mijn praktijk dat de eerste signalen genegeerd worden. Denk dan aan: vermoeidheidsklachten, een korter lontje hebben, slechter slapen, piekeren, meer fouten maken of emotioneler worden.

Ik help je met het maken van keuzes. Keuzes waar je energie van krijgt, die je weer blij stemmen en zorgen voor een betere werk-privé balans. Ik leg je uit wat er in je lijf en brein gebeurt onder invloed van stress. Vervolgens maken we de mate van stressklachten inzichtelijk en coach ik je systematisch en stapsgewijs naar je herstel, zowel op fysiek, mentaal als gedragsniveau. Ook werken we aan zelfmanagement om het geleerde te verankeren, zodat je beter hierop kunt anticiperen en er beter mee om kunt gaan, nu en in de toekomst. Het streven is meer rust, energie en balans in werk en leven.

Cliënten omschrijven mij als iemand die helder communiceert en snel tot de kern weet door te dringen. In mijn coaching maak ik ook gebruik van de kracht van de natuur en de zee.

Neem contact op met deze burn-out coach in Dishoek

Neem vrijblijvend en kosteloos contact op met Inge Rogiers via onderstaand formulier. Tijdens een intakegesprek van 20 minuten maken jullie kennis met elkaar en bespreken jullie wat Inge voor je kan betekenen in haar praktijk.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.