Coachpraktijk Zinsmederij
Heistraat 14a, 4858 RL, Ulvenhout AC

Burn-out coach in Ulvenhout

Vitaliteits-, stress- & burn-out coach (CSR-coach®), bezielingscoach, trainer & teamcoach in Ulvenhout

Ben je uit balans, vermoeid en heb je last van stressklachten? Wil je je graag beter voelen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Ik kan je hierbij helpen. 

Door mijn persoonlijke én professionele ervaring met stress en burn-out weet ik hoe lastig het kan zijn om je zo gestrest of vermoeid te voelen in een veeleisende omgeving die jou misschien niet altijd begrijpt. Ik kén de valkuilen. Ik weet wat wél en niet werkt.   

In een coachtraject bekijken we stap voor stap wat jij nodig hebt. Misschien zit je zó in je hoofd dat je je grenzen niet voelt. Of lukt het maar niet om te ontspannen. Met praktische tools lossen we op wat jouw herstel in de weg staat. We bouwen steeds verder aan je vitaliteit, je persoonlijk leiderschap en jouw persoonlijke zingeving. Zodat je ook in de toekomst goed voor jezelf en je energiebalans kan zorgen. 

Coachafspraken vinden plaats in mijn praktijk in Ulvenhout, tijdens een boswandeling of online. Ik heb nu al zín om jou te ont-moeten! Jij ook?

Neem contact op met deze burn-out coach in Ulvenhout

Neem vrijblijvend en kosteloos contact op met Inge van de Kerkhof via onderstaand formulier. Tijdens een intakegesprek van 20 minuten maken jullie kennis met elkaar en bespreken jullie wat Inge voor je kan betekenen.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Burn-out coach Ulvenhout

UTA-medewerker?

Bel eerst CSR Centrum voor gratis coaching
Tel: 0800 - 023 17 73

T: 06 - 11 10 28 61
E: kerkhof@csrcoach.nl
I: zinsmederij.nl