BuitenVitaal & HerstelVitaal
Larserpoortweg 50, 8218 NK, Lelystad

Life- en loopbaancoaching
Specialisaties: stress & burn-out, loopbaanbegeleiding, wandelcoaching (wandelcoaching o.a. mogelijk in de Leuvenumse bossen te Ermelo en Roggebotzand te Dronten)

Langdurige stress ontregelt je lichaam en leven. Bij stressklachten wordt er helaas vaak alleen aandacht gezonken aan je psychische gemoedstoestand, terwijl er ook sprake is van een lichamelijke ontregeling. Voor een vitaal herstel is het van belang dat je je fysieke- en mentale belastbaarheid verbetert, binnen je persoonlijke grenzen. En dat je aan de slag gaat met gezond zelfmanagement. Dit vraagt specifieke kennis over en steun/erkenning voor je problemen. Ik kan je daarbij helpen samen met de praktische aanpak van de CSR-Methode.

Door de jaren heen heb ik mij gespecialiseerd in het coachen en begeleiden van volwassenen met chronische stress, burn-outproblematiek, depressie en angsten. Deze specialisatie is ontstaan uit een mix van opgedane werkervaring, opleidingen en persoonlijke ervaringen.

Observeren, signaleren, motiveren en het versterken van mensen zijn mijn kernkwaliteiten. Deze kwaliteiten zet ik graag in om je stap voor stap verder te helpen naar een vitaal leven.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CSR-coach Irene Miltenburg

UTA-medewerker?

Bel eerst CSR Centrum voor gratis coaching
Tel: 0800 - 023 17 73

T: 06 - 51 29 62 73
E: miltenburg@csrcoach.nl
I: www.buitenvitaal.nl/