Voorkom Onnodig Verzuim
Stadhouderslaan 9, 2517 HV, Den Haag


Bedrijfscounselor (ABvC) en registertherapeut (RBCZ)
Specialisatie: stress, burn-out en re-integratie werknemers

Werk, persoonlijkheid, persoonlijke omstandigheden en maatschappelijke druk (belasting) kunnen ervoor zorgen dat mensen overbelast raken. De drie belangrijkste succesfactoren voor herstel zijn: voldoende rust kunnen nemen, uiting kunnen geven aan gevoelens en emoties en steun kunnen vragen aan nabije anderen (veerkracht/belastbaarheid). Hierdoor krijgen mensen weer het gevoel invloed te ervaren in je leven.

Ik begeleid mensen bij de aanpak van de belasting en het vergroten van de veerkracht en belastbaarheid, die over langere tijd steeds meer is afgenomen. Het resultaat is dat mensen zich prettiger en gezonder gaan voelen, meer ruimte ervaren, beter keuzes kunnen maken en relaties verbeteren. Ik werk methodisch, maar elk begeleidingsproces stem ik af op wat de cliënt nodig heeft. Persoonlijk en in het werk. Dat ik 15 jaar ervaring heb als HRM-professional blijkt daarbij, zowel voor werkgevers als werknemers, van toegevoegde waarde.

Cliënten ervaren mijn begeleiding als persoonlijk en doelgericht en de sfeer als prettig, open, warm en vertrouwd. Communicatie met de bedrijfsarts of andere hulpverleners (uiteraard met medische machtiging) en eventueel de werkgever stellen cliënten op prijs, juist omdat je je in zo’n verzuimproces vaak alleen of onbegrepen kunt voelen.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Burn-out coach Den Haag

UTA-medewerker?

Bel eerst CSR Centrum voor gratis coaching
Tel: 0800 - 023 17 73

T: 06-20198897
E: elders@csrcoach.nl
I: www.voorkomonnodigverzuim.nl