Heart and Mind
Albert van Daatselaarstraat 20A, 7915 BA, Alteveer (Gemeente Hoogeveen)

Registerpsycholoog NIP A&O, CSR-stresscoach, Heartmath hartcoherentie-trainer, loopbaancoach, coach voor bewustzijn en levensvragen.
Tevens ervaring op het gebied van hoogsensitieve personen en ‘de ouder wordende werknemer’

Overspannen of burn-out zijn kan ons allemaal overkomen. Juist als je toegewijd bent aan je werk en hoge eisen stelt aan jezelf, kun je te veel van jezelf vergen. De balans tussen werk en rust is zoek. Hierdoor pleeg je roofbouw, wat kan leiden tot lichamelijke en psychische klachten. Je voelt je bijvoorbeeld moe, lusteloos en somber. En je spant je dan vaak extra in om toch goed te blijven functioneren. Het is belangrijk dit patroon te doorbreken om te voorkomen dat je klachten verergeren. 

Als ervaren en betrokken coach help ik je graag hierbij. Daarbij ligt de focus in eerste instantie op lichamelijk herstel. Daarnaast werken we aan inzicht in de omstandigheden en persoons-eigenschappen die mede geleid hebben tot jouw overbelasting.

Gedurende het gehele traject geef ik je praktische tips, adviezen en oefeningen mee om je herstel te bevorderen en gaandeweg meer energie en levensvreugde te ervaren. Ook leer je vaardigheden om beter met lastige en stressvolle situaties om te gaan. 

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CSR-coach Joke Jonkers

UTA-medewerker?

Bel eerst CSR Centrum voor gratis coaching
Tel: 0800 - 023 17 73

T: 06 - 51 71 36 66
E: jonkers@csrcoach.nl
I: www.heartandmind.nl