anderZverder
Putterstraat 33, 7471 EH, Goor
T: 06 - 4147 3336
E: aarsen@csrcoach.nl
I: http://www.anderzverder.nl/

Erkend coach (STiR, CSR Centrum), register counsellor (ABvC), register therapeut BCZ® (NFG, RBCZ)
Specialisatie: stress en burn-out, (psycho-)somatische klachten zonder medische oorzaak, depressieve klachten, onverwerkt rouw en verlies

Je kon alles aan, geen uitdaging was je te veel. Maar nu is dat voorbij. Je voelt je moe, gestrest, somber. En dan al die onverklaarbare, vage lichamelijke klachten… ‘Ben ik overspannen, heb ik een burn-out?’ vraag je je misschien af. Ik begrijp dat je antwoorden en hulp nodig hebt. Voor dit dieptepunt in je leven ben ik beschikbaar voor jou als stresscoach. Jij en ik gaan een heldenreis aan, waar je na afloop met trots en ongeloof op terug zult kijken. Geloof me, je zult nooit meer de oude willen worden, want je nieuwe jij is de beste versie van jezelf ooit!

Ik ben Leona Aarsen (1976), de expert voor stress en burn-out coaching voor hoogopgeleiden in Overijssel en Gelderland. In 2011 ben ik begonnen met mijn eigen onderneming, anderZverder. Sindsdien heb ik honderden cliënten geholpen om hun tegenslag te overwinnen en weer plezier en schittering te ervaren in hun leven. Je bent welkom.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

UTA-medewerker?

Bel eerst CSR Centrum voor gratis coaching
Tel: 0800 - 023 17 73