Maaike Brasser

CSR-coach in Emmen. Bekijk haar profiel en maak vrijblijvend 20 minuten kennis. Werkzaam bij Cvites

Burn-out coach Assen

CSR-coach in Emmen. Bekijk haar profiel en maak vrijblijvend 20 minuten kennis. Werkzaam bij Cvites

Cvites
Ermerweg 88H, 7812 BG, Emmen

T: 06 - 82 90 10 00
E: brasser@csrcoach.nl
I: cvites.nl/loopbaan-ontwikkeling/stress-en-burn-out-coaching

Burn-out coach in Emmen

Loopbaancoach en burn-out coach werkzaam bij Cvites in Emmen, Assen en Groningen
Register Loopbaanprofessional bij NOLOC en Discover professional

Ons lichaam is prachtig, het stelt ons in staat uiting te geven aan onze rollen als werknemer, ouder, kind, partner en verzorger. Maar ons lichaam behoeft ook onderhoud, iets dat we wel eens lijken te vergeten. 

De CSR-Methode helpt je hierbij. Samen onderzoeken we wat je nodig hebt om te herstellen. Dat begint vaak bij fysieke rust, zodat je eerst weer leert voelen en ervaren wat je lichaam nodig heeft. Vanuit deze rust werken we stapsgewijs aan herstel: fysiek, mentaal en gedragsmatig. Je leert wat zelfzorg is, goed doseren, afwisselen tussen in- en ontspanning en keuzes maken die echt bij jou passen. 

Je kan mijn coachingstijl omschrijven als betrokken, analytisch en invoelend. Ik ben vasthoudend en onderzoekend om tot de kern van jouw vraag te komen omdat daadwerkelijk inzicht ruimte geeft voor beweging en verandering. 

Als loopbaancoach/coach begeleid ik ruim tien jaar mensen met werk, naar werk en tijdens werk. Ik ben werkzaam in de zorg, het MKB, welzijn, onderwijs en overheid.

Neem contact op met deze burn-out coach in Emmen

Neem vrijblijvend en kosteloos contact op met Maaike Brasser via onderstaand formulier. Tijdens een kennismakingsgesprek van 20 minuten bespreken jullie vervolgens wat Maaike voor je kan betekenen. Maaike is ook werkzaam op de Cvites locaties in Assen en Groningen.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.