Crescere
Kudelstaartseweg 243, 1421 KP, Kudelstaart

Psychosomatisch fysiotherapeut en coach

Het belang dat aan het fysieke herstel wordt gegeven bij de CSR-Methode sluit helemaal aan bij mijn ervaring als psychosomatisch fysiotherapeut. Bij het behandelen van stressgerelateerde klachten, werk ik veel met lichaamsgerichte behandelingen als ontspanning, mindfulness en aandachtsvol bewegen. Het lichaam draagt de gevolgen van chronische stress en is een belangrijk aandachtsgebied bij het herstel ervan. Een fit lijf geeft een fit hoofd, wat na fysiek herstel in staat is om te onderzoeken waar het mis is gegaan en hoe het anders zou kunnen.

Tijdens de coaching die ik bied maak ik tevens gebruik van het enneagram: dat kan je leren om je gedragspatronen te herkennen en waar nodig te doorbreken. Het biedt tevens een inzicht in wat ieder type geneigd is te doen onder stress of juist bij ontspanning.
Om te leren begrijpen wat er gebeurt in de communicatie tussen mensen maak ik gebruik van de Transactionele Analyse en NLP.
En bij sterk gevoelsmatig of traumagerelateerde zaken, kan ik brainspotting inzetten om via het lijf het brein te helpen met verwerking, inzicht en verandering.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Mirjam Visser

UTA-medewerker?

Bel eerst CSR Centrum voor gratis coaching
Tel: 0800 - 023 17 73

T: 06 - 36 57 23 41
E: m-visser@csrcoach.nl
I: www.crescere.info