InmoQuest, praktijk voor Haptonomie en Coaching
Baarnsche Dijk 4F, 3741 RL, Baarn

Stresscoach en haptotherapeut

De klachten die horen bij stress en burn-out ontstaan door een verstoring tussen je voelen, je denken en je handelen. Je voelt niet meer dat je jezelf uitput, je denkt dat je het allemaal aan moet kunnen en je blijft doorgaan met de intensieve belasting.

Als gecertificeerd haptotherapeut en stress coach is mijn uitgangspunt dat je lichaam je feilloos vertelt hoe het met je gaat, maar dat je dit gevoel kunt negeren of zelfs kunt kwijtraken.
Met de heldere en praktische CSR aanpak geef ik je handvatten om te herstellen en weer naar je lichaam te luisteren. De belangrijkste sleutel hierbij is dat je je bewust wordt van je dagelijkse gevoelens en dat je kunt, wilt en durft te handelen op basis van wat je voelt. Een continu leerproces, waar een flinke portie moed voor nodig is, maar dat leidt tot een manier van leven die bij je past.
We gaan samen aan de slag om de lichamelijke klachten te verhelpen, we onderzoeken wat je patronen zijn die geleid hebben tot de klachten en wat je moet doen of veranderen om de klachten in de toekomst te voorkomen.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Renee Bolwerk

UTA-medewerker?

Bel eerst CSR Centrum voor gratis coaching
Tel: 0800 - 023 17 73

T: 06 23123837
E: bolwerk@csrcoach.nl
I: http://www.inmoquest.nl/