Simone van den Hil coaching en training
Archimedesweg 13, 1098 JK, Amsterdam

Registerpsycholoog NIP/A&O, coach en mindfulnesstrainer

‘Hoe zorg ik voor veerkracht in mijn leven, zodat ik kan balanceren tussen dat wat energie geeft en dat wat energie kost’. Als stress en burn-out coach begeleid ik je bij het onderzoeken wat voor jou de beste manier is om je weer energiek en krachtig te voelen. Ik vind het mooi om te zien hoe mijn cliënten leren handelen vanuit hun hart. Dat ze doen wat ze echt willen in plaats van te doen wat ze denken dat moet.

Als coach ben ik toegankelijk, direct, persoonlijk en zakelijk. Pragmatisch en intuïtief. Ik maak hoofd- en hartzaken helder. Concentratie en focus worden afgewisseld met een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen. Mijn motto is ‘hoe houd ik het leuk, vanuit kwetsbaarheid en kracht’. Dat probeer ik ook in mijn eigen leven toe te passen. Graag ondersteun ik je, zodat je weer de regie hebt over je leven en doet wat goed voor je is.

Ik ben sinds 1997 psycholoog en mijn loopbaan is in 1985 gestart als diëtist. Sinds 2006 werk ik met veel plezier in mijn eigen bedrijf en bij de huisartsenopleiding VUmc.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Simone van den Hil

UTA-medewerker?

Bel eerst CSR Centrum voor gratis coaching
Tel: 0800 - 023 17 73

T: 06 - 43 04 19 93
E: hil@csrcoach.nl
I: www.simonevandenhil.nl