Burn-out coach Lisse Hoofddorp Wendelyn Leenheer

Leenheer Coaching & Therapie
Heereweg 113, 2161 BA, Lisse

T: 06 - 38 06 28 77
E: leenheer@csrcoach.nl
I: wendelynleenheer.nl

Wendelyn Leenheer

CSR-coach in Lisse. Bekijk haar profiel en maak vrijblijvend 20 minuten kennis. Werkzaam bij Leenheer Coaching & Therapie

Burn-out coach Lisse Hoofddorp Wendelyn Leenheer

CSR-coach in Lisse. Bekijk haar profiel en maak vrijblijvend 20 minuten kennis. Werkzaam bij Leenheer Coaching & Therapie

Leenheer Coaching & Therapie
Heereweg 113, 2161 BA, Lisse

T: 06 - 38 06 28 77
E: leenheer@csrcoach.nl
I: wendelynleenheer.nl

Burn-out coach in Lisse

Stress- en burn-out coach (lid NOBCO), psychosociaal therapeut (lid NFG), TA therapeut (lid NVTA), Arbeids- en Organisatie socioloog
Specialisaties: Stress & burn-out, loopbaanvraagstukken en werkgeluk

Als CSR stress- en burn-out coach begeleid ik je naar een leven met minder stress en meer veerkracht. Veerkracht houdt in dat je kunt terugveren van stressvolle gebeurtenissen of tegenslagen. Het betekent niet dat je nooit geraakt wordt door stress of moeilijkheden, maar dat je beter in staat bent om deze uitdagingen het hoofd te bieden. 

Ik hanteer een zorgvuldige, uitgebalanceerde aanpak. Mijn eerste prioriteit is om te zorgen voor jouw fysieke herstel. We richten ons daarbij op het terugwinnen van jouw energie en vitaliteit. En we werken aan manieren om de fysieke klachten te verminderen of te voorkomen. Dit vormt de basis voor verdere groei. 

Na het fysieke herstel verschuift het accent naar de mentale en emotionele kant. We onderzoeken de bronnen van jouw stressklachten en achterhalen jouw patronen en triggers. Zoals bijvoorbeeld perfectionisme, een (té) groot verantwoordelijkheidsgevoel, altijd ‘ja’ zeggen of een drang naar controle. Dit is een belangrijk deel van de puzzel omdat het inzicht biedt in hoe je een terugval kan voorkomen. Je ontwikkelt vaardigheden/ technieken om je veerkracht en zelfsturend vermogen te vergroten. Zodat je weer fluitend en met plezier je (werkende) leven kunt oppakken. 

Mijn ruime werkervaring in het bedrijfsleven, het onderwijs en de zorgsector stelt me in staat om jouw unieke werkgerelateerde uitdagingen te begrijpen. Hierdoor kunnen we samen op zoek naar oplossingen voor de stressbronnen op jouw werk.  

Als stress- en burn-out coach word ik vaak gewaardeerd om mijn invoelend vermogen, scherpe blik, luchtige manier van confronteren en humor. Spreekt dit je aan, dan nodig ik je graag uit voor een kop koffie en een persoonlijke kennismaking in Lisse, Hoofddorp of Leiden. Laten we samen de weg naar jouw herstel verkennen en een energieker, gezonder en gelukkiger leven creëren!

Neem contact op met deze burn-out coach in Lisse

Neem vrijblijvend en kosteloos contact op met Wendelyn Leenheer via onderstaand formulier. Tijdens een intakegesprek van 20 minuten maken jullie kennis met elkaar en bespreken jullie wat Wendelyn voor je kan betekenen.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.