Loopbaanadvies de Goederen
M.A. de Ruyterstraat 104, 3572 XN, Utrecht

Coach op het vlak van stress (CSR-partner, Heartmath coach), loopbaan (Noloc gecertificeerd, VistaNova) en leven (divers coaching)

Als stress-, life- en loopbaancoach help ik je graag om grip te krijgen op je stressklachten en om te ontdekken wat jou helpt om, in eerste instantie fysiek, te herstellen. Je krijgt inzicht in wat er met je aan de hand is en wat belangrijk is voor je herstel. Hierbij maken we gebruik van de zeer werkzame CSR-Methode en mijn achtergrond als Heartmath coach. Diverse eenvoudige en laagdrempelige ademhalingsoefeningen, in combinatie met biofeedback, zijn inzetbaar voor ondersteuning bij je herstel.

Als je voldoende hersteld bent gaat het er om op persoonlijk vlak uit deze ervaring te leren wat jij hierin te leren hebt. Hierbij betrekken we zowel het denken, voelen als doen, zodat een verandering ook echt verankerd wordt. Ook kan ik je vanuit mijn jarenlange ervaring als loopbaancoach begeleiden bij het zetten van een volgende stap in je loopbaan.
Mijn werkwijze praktisch en doelgericht. Mijn focus ligt op het geven van inzicht, waarbij ik de cliënt stimuleer om dit inzicht meteen toe te passen in concrete situaties, zoals fysiek herstel of het vinden van nieuw werk.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Yolanthe de Goederen

UTA-medewerker?

Bel eerst CSR Centrum voor gratis coaching
Tel: 0800 - 023 17 73

T: 06 4661 7186
E: goederen@csrcoach.nl
I: www.loopbaanadvies-degoederen.nl