Medewerker met stressklachten of burn-out?

 CSR Centrum begeleidde al meer dan 2.000 werkenden van vermoeid naar vitaal. Zonder wachtlijsten en niet zweverig, wél bewezen effectief en wetenschappelijk onderbouwd. 

Het gaat niet om stress, het gaat om herstel 

Stress is een gezonde reactie van je lichaam om te kunnen presteren. Stress op zich is niet schadelijk, maar wordt dat wel als het langdurig aanhoudt en er onvoldoende herstel tegenover staat. Balans tussen inspanning en herstel is noodzakelijk om gezond te blijven. 

Vanuit dat wetenschappelijk onderbouwde en bewezen effectieve uitgangspunt begeleidde CSR Centrum al meer dan 2.000 werkenden van vermoeid naar vitaal.

Bekijk de korte video: hoe ontstaat burnout?

Meer dan 15 jaar ervaring

We hebben meer dan 15 jaar ervaring in verschillende sectoren, zoals de bouw, de woningcorporatiebranche, de overheid (o.a. Belastingdienst, gemeenten), de zorg, de financiële sector (o.a. ING en Rabobank) en de juridische sector (o.a. advocatenkantoren en rechtbanken).

Meetbaar resultaat

Bij alle trajecten wordt een begin- en een eindmeting uitgevoerd met behulp van gevalideerde vragenlijsten. Zo worden de resultaten van de coaching meetbaar gemaakt. 

Onze stresscoaching leidt tot
  * een daling van het stressniveau met 40%
  * verhoging van het energieniveau met 45%
  * verbetering van het concentratievermogen met 87%.

Clienttevredenheid 

93% van onze cliënten geeft aan stressklachten in de toekomst te kunnen voorkomen of verminderen en 94% geeft aan beter te functioneren, zowel op het werk als privé. 

Evidence based

De white-paper 'Onderbouwing en effectiviteit van stresscoaching volgens de CSR-Methode' geeft aan dat onze stresscoaching een 'evidence based' aanpak is.

Medewerker burn-out? We adviseren je graag

Heb je een werknemer die dreigt uit te vallen of verzuimt in verband met stressklachten of burnout? Neem dan vrijblijvend contact op met Froukje Tjepkema (tjepkema@csrcentrum.nl of 0183 - 354 294) voor advies.