Erhard Föllmi

Innerzijds - praktijk voor therapie en coaching
Waardenburg 112, 2181 LM Hillegom
T  06-54645839
follmi@csrcoach.nl
www.innerzijds.nl

Psychosociaal therapeut en coach
Specialisatie: Integratieve psychotherapie, EMDR, klassieke hypnotherapie, partnerrelatie coaching, stress en burn-out coaching

Onder stress kun je grote prestaties leveren. Maar wanneer stress aanhoudt, dan krijg je daar last van. Je voelt je opgejaagd en gespannen. En als je jouw gedrag niet verandert, eindig je in een burn-out.

Herken je dit? Als CSR-coach kan ik je goed begeleiden naar herstel. Afgestemd op wie je bent, de ernst van je stressklachten en jouw persoonlijke omstandigheden. We richten ons allereerst op lichamelijk herstel. Merk je dat je tot rust komt, dan onderzoeken we de oorzaken van jouw stressgedrag en hoe je daarin kunt veranderen. Tenslotte werken we aan een geleidelijke terugkeer in het maatschappelijk en werkzame leven.

Ik combineer herstel- en ontspanningstechnieken met cognitieve gedragstechnieken en, zonodig, therapeutische interventies.
Cliënten voelen zich bij mij snel op hun gemak. Ik weet naar de kern toe te werken en motiveer om te veranderen. Doel is dat jij herstelt en weer in balans komt.