Gun jezelf stresscoaching waarbij je écht herstelt

Langdurige stress ontregelt je lichaam. Als je zo lang roofbouw pleegt dat je niet meer door rust herstelt, ben je burn-out.
Wil je beter worden dan moet eerst je lijf weer op de rit en dan pas volgt de rest.

Een CSR-stresscoach helpt je hierbij. Deskundig en betrokken. Zonder wachtlijst en er zit er altijd een bij jou in de buurt.

De CSR-Methode is bewezen effectief en wetenschappelijk onderbouwd.

Vind een erkende CSR-stresscoach in jouw omgeving

Vul hier je postcode of woonplaats in en maak gratis kennis met één van onze CSR-coaches.

Podcast: wat onderscheidt een CSR-coach?

Wat zeggen onze cliënten:

“Ik kan me eindelijk in mijn privéleven ontspannen!”

“De adviezen van mijn coach hielpen om meer rust in mijn werk te vinden, zodat ik ’s nachts beter slaap en niet meer zo vermoeid ben”

“Ik ben erg blij dat ik dit traject ben ingegaan, en kan hier weer fris de toekomst mee in. De “pijnpunten” zijn duidelijk geworden en voel me weer een ander mens. Bedankt!”

“De biofeedbackmeting heeft me ernstig doen nadenken. Ik heb passende maatregelen genomen en dat heeft geholpen. Het was voor mij een ongelofelijke spiegel die me werd voorgehouden en nog steeds.”

“Mijn doel was om zo snel mogelijk weer 100% terug te keren bij het bedrijf. Tijdens de coaching begreep ik dat ik de lat te hoog legde, gezien mijn situatie. Toen heb ik mijn arbeidscontract verbroken en heb ik een eigen zaak opgezet. Zo kan ik de balans beter handhaven.”

“Ik vond de stresscoaching erg leerzaam en een goede toevoeging in mijn ontwikkeling. Voor het eerst heb ik het gevoel dat ik vooruit kom in mijn strijd tegen de stress die ik vaak voel en echt handvatten aangereikt krijg om het anders te gaan doen”

“Ik heb geleerd mijn burn-out te erkennen en te herkennen. Tijdens de coaching heb ik tijd en rust gekregen om wezenlijke problemen te herkennen en te leren omdraaien.”

“Het CSR-logboek heeft mij het meeste geholpen: er zat een duidelijke lijn en planning in om je leven weer op orde te krijgen.”

“De gesprekken hebben mij meer zelfvertrouwen gegeven. Ik heb nu een andere functie op op een andere werkplek en dit bevalt mij uitstekend. Ik heb geleerd het werk dat ik leuk vind te waarderen en tijdig aan te geven wanneer er iets gevraagd wordt wat me minder ligt. Kortom, beter voor mezelf opkomen.”

Zo snel én duurzaam mogelijk herstellen

CSR Centrum begeleidde al meer dan 3.000 werkenden van vermoeid naar vitaal. Vind een coach en herstel van stress of burn-out. Zonder wachtlijsten, bewezen effectief en wetenschappelijk onderbouwd.

Het gaat niet om stress, het gaat om herstel 

Stress is een gezonde reactie van je lichaam om te kunnen presteren. Stress op zich is niet schadelijk, maar wordt dat wel als het langdurig aanhoudt en er onvoldoende herstel tegenover staat. Balans tussen inspanning en herstel is noodzakelijk om gezond te blijven.

Vanuit dat wetenschappelijk onderbouwde en bewezen effectieve uitgangspunt begeleidde CSR Centrum al meer dan 3.000 werkenden van vermoeid naar vitaal.

Meer dan 20 jaar ervaring

We hebben meer dan 20 jaar ervaring in verschillende sectoren, zoals de bouw, de woningcorporatiebranche, de overheid (o.a. Belastingdienst, gemeenten), de zorg, de financiële sector (o.a. ING en Rabobank) en de juridische sector (o.a. advocatenkantoren en rechtbanken).

Meetbaar resultaat

Bij alle trajecten wordt een begin- en een eindmeting uitgevoerd met behulp van gevalideerde vragenlijsten. Zo worden de resultaten van de coaching meetbaar gemaakt

Onze stresscoaching leidt tot

  • daling van het stressniveau met 40%
  • stijging van het energieniveau met 45%
  • verbetering van het concentratievermogen met 87%.

Clienttevredenheid 

93% van onze cliënten geeft aan stressklachten in de toekomst te kunnen voorkomen of verminderen en 94% geeft aan beter te functioneren, zowel op het werk als privé.

Evidence based

Onze psychobiologische aanpak bij stressklachten, overspanning en burn-out leidt gemiddeld tot betere resultaten (klachtenvermindering tot onder de grenswaardes voor stoornissen) dan een puur psychologische behandeling. CSR Centrum deed onderzoek en schreef hierover een whitepaper en een factsheet.

Medewerker burn-out? We adviseren je graag

Heb je een werknemer die dreigt uit te vallen of verzuimt in verband met stressklachten of burn-out? Neem dan vrijblijvend contact op met Froukje Tjepkema (tjepkema@csrcentrum.nl of 0183 – 354 294) voor advies.