Mary studeerde orthopedagogiek en een aantal jaren psychologie van arbeid & gezondheid. Na een burn-out in 2000, specialiseerde ze zich in mobiliteit en stress. Ze heeft ervaring als trainer en docent. Sinds 2005 heeft ze haar eigen bedrijf in loopbaan- en stresscoaching. Mary is register loopbaancoach, biofeedbacktherapeut en is sinds 2007 verbonden als partner en stresscoach aan CSR Centrum. Met veel plezier zet ze haar kennis en brede praktijkervaring in als docent.

Na een aantal jaar als huisarts gewerkt te hebben, heeft Merel de overstap gemaakt naar training en coaching. Stressgerelateerde klachten heeft ze als huisarts veel gezien en ziet ze nu in haar coachpraktijk ook regelmatig. Vanuit haar achtergrond is ze erg geïnteresseerd in de fysiologie en psychologie van de mens bij stressgerelateerde klachten en in de continue interactie tussen beiden.

Merel is docent van de cursus Stresspreventie en -interventie volgens de CSR®-Methode. Tijdens de training neemt ze als docent graag andere professionals mee in dit boeiende onderwerp.

Haar jarenlange ervaring zet ze in bij de supervisie van onze coaches.

Simone startte haar loopbaan als diëtist. Sinds 1997 is ze registerpsycholoog NIP/A&O en vanaf 2006 werkt ze met veel plezier in haar eigen bedrijf en bij de huisartsenopleiding VUmc. Daarnaast is ze coach en mindfulnesstrainer.

Simone is co-docent op dag 3 en 4 van de cursus Stresspreventie en -interventie volgens de CSR®-Methode.

Karen is sinds 2009 verbonden aan CSR als stresscoach. Zij is registerpsycholoog NIP Arbeid en Organisatie en heeft ruime ervaring als intern/extern personeelsadviseur, coach en trainer.

Sinds  2013 zet Karen deze ervaring ook in als docent bij de cursus Stresspreventie en -interventie volgens de CSR®-Methode.

Froukje is sinds 2006 verbonden aan CSR Centrum. Haar jarenlange ervaring als CSR-coach en psychosociaal therapeut zet ze in bij de supervisie en intervisie van onze coaches. Zo bewaakt ze de kwaliteit van onze individuele coachingstrajecten.

Froukje is daarnaast accountmanager voor de individuele coachingstrajecten die in opdracht van werkgevers worden uitgevoerd.

Tevens is Froukje co-docent op dag 3 en 4 van de cursus Stresspreventie en -interventie volgens de CSR®-Methode en docent van de Praktijktraining voor nieuwe CSR-partners.