Kijk het webinar CSR Opleiding Stress en Burn-out Coaching terug

Ondersteun jij als coach, zorgmedewerker of vanuit een andere rol burn-outcliënten? Dan weet je dat alleen het verminderen van stress niet de oplossing is. Maar hoe zorg je voor écht herstel en hoe ga je om met cognitieve klachten en de wisselwerking tussen de psyche en het lichaam?

Hét webinar voor stress- en burn-outcoaches: alles wat je moet weten over de CSR-opleiding Stress en Burn-out Coaching

Tijdens ons gratis webinar ontdek je hoe de opleiding ‘Stress en Burn-out Coaching volgens de CSR-methode’ jou alle handvatten geeft voor effectieve stresscoaching.

Webinar CSR-Opleiding Banner

Dit kun je verwachten

CSR-directeur en stressexpert Carolien Hamming presenteert het webinar. De opname van het webinar is een mooie gelegenheid om vrijblijvend uit de eerste hand te horen over de CSR-methode. Je sluit gegarandeerd de sessie geïnspireerd af!

Het webinar bestaat uit twee onderdelen:

  1. Dit is de CSR-methode
    Carolien legt je concreet uit wat onze bewezen theorie inhoudt en hoe dit fundamenteel anders is dan de andere methodes. Ze vertelt over onze aanpak waarin de focus niet alleen ligt op de psyche, maar juist ook op de wisselwerking hiervan met het lichaam. Verstoorde fysiologie is in veel gevallen een onderliggend probleem en kan niet genegeerd worden.
  2. Zo ziet de opleiding eruit
    De opleiding ‘Stress en Burn-out Coaching volgens de CSR-methode’ geeft je concrete handvatten, structuur en onderbouwing in de begeleiding van cliënten. Je krijgt grip op het complete plaatje rondom stress en leert over de wetenschappelijke onderbouwing hiervan.

    Carolien vertelt tijdens het webinar alles over de inhoud, (tijds)investering, praktische voorwaarden, mogelijke subsidies en ervaringen van anderen met de opleiding.

Kijk het webinar gratis terug

Ben je op zoek naar concrete handvatten en een bewezen methode rondom stressbegeleiding? Ben je toe aan een verdieping van je kennis en een volgende stap als coach? Kijk het webinar tot en met 29 november 2022 terug en ontdek alles over de CSR-opleiding.