Van Ark biofeedback & stresspreventie
Amsterdamseweg 43a, 3812 RP, Amersfoort

Coach / biofeedbacktherapeut BFE
Specialisatie: stress meten (psycho-fysiologische meting)

Bij stressklachten wordt er helaas vaak gedacht dat het “wel tussen de oren” zal zitten, maar zeker bij langdurige stress is er sprake van een lichamelijke ontregeling. Stressklachten zijn niet alleen voelbaar, maar ook meetbaar. Als ervaren biofeedbacktherapeut kan ik met behulp van een stressmeting (psycho-fysiologische meting) deze ontregeling aantonen en er concreet mee aan de slag gaan.

Mijn aanpak is praktisch, meetbaar en effectief. De focus wordt eerst gelegd op het lichaam en vervolgens op de psyche, omdat de fysieke ontregeling oorzaak is van je klachten. Mijn bijzondere interesse ligt bij de psychofysiologie – de relatie tussen psychische functies en lichamelijke reacties – en ik heb me gespecialiseerd in de toepassing van deze kennis bij de behandeling en preventie stress en burn-out. Als deskundige op mijn vakgebied ben ik regelmatig in de media te vinden.
Mijn opdrachtgevers bevinden zich in diverse sectoren: bij gemeenten, het bedrijfsleven en gelieerde overheidsorganisaties.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
André van Ark

UTA-medewerker?

Bel eerst CSR Centrum voor gratis coaching
Tel: 0800 - 023 17 73

T: 06 13 13 66 46
E: ark@csrcoach.nl
I: www.vabs.nl