Over CSR

CSR: specialist op het gebied van stress en veerkracht

Meer dan 20 jaar passen door ons opgeleide stress en burn-out specialisten succesvol en met plezier de CSR®-Methode toe.

Herstel van burn-out: mentaal én fysiek

Wij benaderen stress en stressproblematiek niet alleen vanuit de psychologie, maar ook vanuit andere wetenschappen, zoals de neurologie, immunologie, endocrinologie en medische wetenschappen. Hierdoor ontstaat een volledig beeld van oorzaken en gevolgen. Op basis daarvan volgen logische behandelkeuzes.

Lees meer over het bewezen effect en de wetenschappelijke onderbouwing van CSR-stresscoaching in onze whitepaper.

Wij werken niet alleen vanuit een ruime ervaring, maar ook met veel passie en overtuiging.

Vind CSR-coach

Op zoek naar een erkende CSR-coach? Kijk hier welke CSR-stresscoach er bij je in de buurt zit. We hebben geen wachtlijsten en je kunt direct een gratis kennismakingsgesprek aanvragen.

CSR academie

Onze cursussen zijn gebaseerd op de wetenschappelijk onderbouwde CSR®-Methode. Kern hiervan is dat chronische overbelasting, gevolgd door onvoldoende herstel, leidt tot ontregeling van fysiologische mechanismen. Op zeker moment kan deze ontregeling niet meer door rust ongedaan worden gemaakt. Wij doceren hoe deze vicieuze cirkel van roofbouw en ontregeling ontstaat en kan worden doorbroken. Lees meer..

CSR in bedrijf

CSR Centrum is een landelijke netwerkorganisatie met een brede kijk op werkstress: die bezien we niet alleen vanuit psychologisch perspectief, maar ook vanuit de organisatiekunde en fysiologische (stress)wetenschappen. Wij onderscheiden ons door de praktische toepasbaarheid van onze aanpak, de wetenschappelijke basis en de goede resultaten.

Het is mogelijk om binnen jouw organisatie gebruik te maken van de voordelen die CSR te bieden heeft. Lees meer over de Organisatielicentie voor Bedrijven.

CSR voert sinds 2006 branche-brede opdrachten uit voor de bouwsector (de UTA-werkdrukvoorziening) en de wooncorporatiesector (o.a. de FLOW Arbo Portal). Daarnaast werken we op projectbasis voor tal van bedrijven uit diverse branches.