Annemarie van Zuilekom

CSR-coach in Lochem. Bekijk haar profiel en maak vrijblijvend 20 minuten kennis.

burn-out coach in Lochem Annemarie van Zuilekom

CSR-coach in Lochem. Bekijk haar profiel en maak vrijblijvend 20 minuten kennis.


Stiggoor 28, 7241 LA, Lochem

T: 06-30768251
E: zuilekom@csrcoach.nl
I: http://www.annemarievanzuilekom.nl/

Burn-out coach Lochem

Coach /Counselor Persoonlijke ontwikkeling en Stress-interventie
Specialisatie: Rationeel Emotieve Therapie, Transactionele analyse

Als CSR-coach begeleid ik mensen die zich overbelast voelen of een burn-out hebben. Het is heel vervelend als dingen niet meer lekker gaan door vermoeidheid en allerlei lichamelijke en psychische stressklachten. Lijf en hoofd zijn dan ontregeld. Ik onderzoek met je of er sprake is van burn-out of lichtere stressklachten, en we werken stapsgewijs aan het ‘terugregelen’ van je energie.

Daarnaast is de vraag wat er is gebeurd dat je energie is weggelekt. Oorzaken kunnen liggen in: stressbronnen in je werk of leven; je energiebeheer, planning en organisatie of leefstijl; persoonlijke levensthema’s, levensscript-strategieën of coping-stijlen. Het opsporen en dichten van deze ‘energielekken’ brengt je dichter bij jezelf en meer duurzaam in balans. Dan voel je structureel meer energie en meer rust van binnen. Jouw vraag is hierbij leidend.

Ik put uit jarenlange ervaring met coachen op persoonlijke ontwikkeling waarbij ik werk met verschillende psychologische modellen. Daarnaast heb ik 20 jaar ervaring met organisatie-processen en kan ik je coachen bij lastige werksituaties.

Neem contact op met deze burn-out coach in Lochem

Neem vrijblijvend en kosteloos contact op met Annemarie van Zuilekom via onderstaand formulier. Tijdens een intakegesprek van 20 minuten maken jullie kennis met elkaar en bespreken jullie wat Annemarie voor je kan betekenen.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.