Roerdompstraat 35, 1531 XE, Wormer

Door uit te gaan van je mogelijkheden, begin je te werken aan je herstel. Het verbeteren van je lichamelijk functioneren, is de start. Door mijn begeleiding krijg je inzicht en leer je stressfactoren te verminderen. Je leert, soms met hulp van biofeedback, hoe jouw gedachten en emoties, je lichaam beïnvloeden en hoe jij hier weer controle op krijgt. Zo hervind je een goede balans in lichaam en geest, tussen werk en privé.

Mijn opleidingen oefentherapie-Mensendieck, biofeedbacktherapie en HBO -Management en Organisatie omvatten de drie kerngebieden van je leven, namelijk je lichaam, je geest en je sociale leven. Aangevuld met kennis vanuit Lifestyle coaching, Mobilizing Awareness® en de nodige levenservaring, help ik je hierin weer evenwicht te krijgen.

Praktisch oefenen met ontspannen, HRV en ademtechnieken zijn een onderdeel van de begeleiding. Als coach ben ik betrokken, invoelend, stimulerend en activerend en heb ervaring met mensen met burn-out en stressklachten, Asperger en hoogbegaafdheid. Sinds 2007 maak ik psycho-fysiologische metingen voor het CSR-centrum en hun coaches.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Annette Booiman

UTA-medewerker?

Bel eerst CSR Centrum voor gratis coaching
Tel: 0800 - 023 17 73

T: 06 3392 0734
E: booiman@csrcoach.nl
I: http://www.biofeedbackcoaching.nl/