Annette Booiman

CSR-coach in Wormer. Bekijk haar profiel en maak vrijblijvend 20 minuten kennis.

burn-out coach in Wormer Annette Booiman

CSR-coach in Wormer. Bekijk haar profiel en maak vrijblijvend 20 minuten kennis.


Roerdompstraat 35, 1531 XE, Wormer

T: 06 3392 0734
E: booiman@csrcoach.nl
I: http://www.biofeedbackcoaching.nl/

Burn-out coach in Wormer

Oefentherapeut-Mensendieck, Biofeedbacktherapeut en CSR stress en burn-out coach met praktijk in Wormer

Door uit te gaan van je mogelijkheden, begin je te werken aan je herstel. Het verbeteren van je lichamelijk functioneren is de start. Door mijn begeleiding krijg je inzicht en leer je stressfactoren te verminderen. Je leert, soms met hulp van biofeedback, hoe jouw gedachten en emoties, je lichaam beïnvloeden en hoe jij hier weer controle op krijgt. Zo hervind je een goede balans in lichaam en geest, tussen werk en privé.

Mijn opleidingen oefentherapie-Mensendieck, biofeedbacktherapie en HBO -Management en Organisatie omvatten de drie kerngebieden van je leven, namelijk je lichaam, je geest en je sociale leven. Aangevuld met kennis vanuit Lifestyle coaching, Mobilizing Awareness® en de nodige levenservaring, help ik je hierin weer evenwicht te krijgen.

Praktisch oefenen met ontspannen, HRV en ademtechnieken zijn een onderdeel van de begeleiding. Als coach ben ik betrokken, invoelend, stimulerend en activerend en heb ervaring met mensen met burn-out en stressklachten, Asperger en hoogbegaafdheid. Sinds 2007 maak ik psycho-fysiologische metingen voor het CSR-centrum en hun coaches.

Neem contact op met deze burn-out coach in Wormer

Neem vrijblijvend en kosteloos contact op met Annette Booiman via onderstaand formulier. Tijdens een intakegesprek van 20 minuten maken jullie kennis met elkaar en bespreken jullie wat Annette voor je kan betekenen.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.