Burn-out coach Bunschoten Anton te Velde

te Velde training & coaching
Bisschopsweg 7, 3752 LK, Bunschoten-Spakenburg

T: 06 - 15 02 53 67
E: velde@csrcoach.nl
I: burn-out-specialist.nl

Anton te Velde

CSR-coach in Bunschoten. Bekijk zijn profiel en maak vrijblijvend 20 minuten kennis. Werkzaam bij te Velde training & coaching

Burn-out coach Bunschoten Anton te Velde

CSR-coach in Bunschoten. Bekijk zijn profiel en maak vrijblijvend 20 minuten kennis. Werkzaam bij te Velde training & coaching

te Velde training & coaching
Bisschopsweg 7, 3752 LK, Bunschoten-Spakenburg

T: 06 - 15 02 53 67
E: velde@csrcoach.nl
I: burn-out-specialist.nl

Burn-out coach in Bunschoten

Voel je je geestelijk en lichamelijk uitgeput? Lukt uitrusten en opladen je niet meer? Ben je constant gespannen en de hele tijd last van piekergedachten? En als het even niet lukt ga je een tandje bijschakelen en vooral doorzetten? Misschien heb je dan last van een burn-out.

Wat is een burn-out? Een burn-out is een uitputtingsreactie van lichaam en geest ontstaan door vaak jarenlange roofbouw op het lichaam. Een burn-out wordt ook wel een energiestoornis genoemd en ontstaat wanneer mensen ondanks de aanhoudende stress en spanningsklachten geen hersteltijd nemen maar juist een tandje bijschakelen en stug door blijven gaan.

Hoe kom je uit je burn-out? Download via deze link mijn gratis e-book symptomen en herstel van je burn-out.   

In dit gratis e-book leer ik je alle symptomen van burn-out te herkennen en hiervan te herstellen zodat jij weer leert te genieten van het werk én het leven zodat jij nooit meer burn-out raakt. De eerste 5 tips om uit je burn-out te komen vind je hieronder.

  1. Zorg voor een goede dagstructuur;
  2. Door veel in de buitenlucht te zijn kom je uit je hoofd in je lichaam;
  3. Doe alles in de eerste versnelling, dus nooit haasten;
  4. Doe geen 2 dingen tegelijk;
  5. Word je bewust van je energievreters.

Waarom de Burn-out Specialist? De Burn-out-specialist richt zich direct op jouw herstel zonder lange wachttijden bij een psycholoog. De aanpak is gericht op een combinatie van bewegen en praten en volgt de principes van de CSR-methode, eerst fysiek herstellen en dan mentaal. Dit is wetenschappelijk bezien de meest effectieve methode om goed te herstellen uit burn-out en vele malen effectiever en duurzamer dan de psycholoog. Je leert een nieuwe weg te bewandelen en ziet jouw valkuilen aankomen. Dus ben je een perfectionist, pleaser, iemand die geen grenzen kan stellen, altijd klaar staat voor anderen maar zichzelf altijd vergeet? Dan is het tijd om in actie te komen en direct te starten met de individuele coaching of je start met de online training ‘herstel uit burn-out’. 

In Bunschoten vlakbij Amersfoort (Utrecht) heeft burn-out coach en ervaringsdeskundige Anton te Velde zijn praktijk op een schitterende locatie: de Eemlandhoeve. Een prachtige boerderij waar het bijna onmogelijk is om niet te ontspannen.

Neem hieronder contact op met Anton.

Neem contact op met deze burn-out coach in Bunschoten

Neem vrijblijvend en kosteloos contact op met Anton te Velde via onderstaand formulier. Tijdens een intakegesprek van 20 minuten maken jullie kennis met elkaar en bespreken jullie wat Anton voor je kan betekenen.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.