CSR-coach Arianne Kooijmans

Tremonte
B. Vethstraat 6, 2662 JK, Bergschenhoek

T: 06 - 17 14 71 79
E: kooijmans@csrcoach.nl
I: www.tremonte.nl

Arianne Kooijmans

CSR-coach in Bergschenhoek. Bekijk haar profiel en maak vrijblijvend 20 minuten kennis. Werkzaam bij Tremonte

CSR-coach Arianne Kooijmans

CSR-coach in Bergschenhoek. Bekijk haar profiel en maak vrijblijvend 20 minuten kennis. Werkzaam bij Tremonte

Tremonte
B. Vethstraat 6, 2662 JK, Bergschenhoek

T: 06 - 17 14 71 79
E: kooijmans@csrcoach.nl
I: www.tremonte.nl

Burn-out coach in Bergschenhoek

Psycholoog NIP/arbeid & gezondheid, CSR-stress en burn-out coach met praktijk in Bergschenhoek
Specialisatie: Stress-& burn-outklachten, mentaal welbevinden en balans werk en privé

Veel forse/chronische stressklachten uiten zich niet alleen mentaal maar ook fysiek. De impact kan enorm zijn; veel mensen zijn niet meer in staat goed te functioneren, zowel op het werk als privé.
Graag help ik je om je weer in je kracht terug te brengen, je beter te laten functioneren en weer (meer) te kunnen genieten.

Hoe?

Door eerst te werken aan je fysieke herstel, door middel van het verhogen van je energieniveau. Door langdurige overbelasting kan je uitput zijn geraakt. Je ‘batterij’ is dan zo leeg is dat opladen niet/nauwelijks meer lukt. Om dit te bereiken gaan we aan de slag met ontspanning, beweging, ademhaling, slapen en voeding.

Zodra het herstel goed in gang is gezet en de klachten substantieel zijn verminderd, gaan we aan de slag met je valkuilen, die eraan hebben bijgedragen dat je klachten kreeg. Denk bijvoorbeeld aan niet goed in staat zijn je grenzen te bewaken, te streng naar jezelf kijken, perfectionisme, of gebrek aan zelfvertrouwen. Dit is nodig voor een duurzaam herstel. Het gaat erom dat je ook in de toekomst de grip op je leven blijft houden en de juiste werk en privé balans weet te bewaren.

Veel klanten vinden het prettig dat ik door mijn lange werkervaring, niet alleen als psycholoog en coach, maar ook als manager, adviseur en docent, weet waar ze tegenaan kunnen lopen op de werkvloer. Daarnaast krijg ik vaak terug dat ik niet alleen verstand van zaken heb, maar ook dat ze zich écht gezien en gehoord voelen. Volgens hen komt dat omdat ik zeer toegankelijk, betrokken ben en humor inbreng in de gesprekken.

Neem contact op met deze burn-out coach in Bergschenhoek

Neem vrijblijvend en kosteloos contact op met Arianne Kooijmans via onderstaand formulier. Tijdens een intakegesprek van 20 minuten maken jullie kennis met elkaar en bespreken jullie wat Arianne voor je kan betekenen.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.