Tremonte
B. Vethstraat 6, 2662 JK, Bergschenhoek

Psycholoog NIP/arbeid & gezondheid
Specialisatie: Stress/burn-outklachten

Heb je last van spanningen of voel je je uitgeblust vanwege je werk- en of privésituatie, dan kun je bij mij terecht. Graag help ik je om je weer in je kracht terug te brengen, je beter te laten functioneren en weer (beter) te kunnen genieten van het leven.

Om de klachten te kunnen verminderen, maak ik gebruik van de effectieve CSR-methode. Dat deze methodiek goed werkt blijkt niet alleen uit onderzoek, maar is ook overduidelijk mijn eigen ervaring. De methodiek sluit bij veel mensen goed aan, juist ook omdat je werkt aan het fysiek herstel en aan het opbouwen van vitaliteit.

Veel mensen vinden het prettig dat ik door mijn werkervaring, niet alleen als psycholoog en coach, maar ook als manager, adviseur en docent makkelijk kan begrijpen waar ze tegenaan lopen. Daarnaast krijg ik van mijn klanten vaak terug dat ik niet alleen verstand van zaken heb, maar ook dat ze zich gezien en gehoord voelen. Verder vinden mensen het prettig dat ik zeer toegankelijk ben en humor inbreng in de gesprekken. 

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CSR-coach Arianne Kooijmans

UTA-medewerker?

Bel eerst CSR Centrum voor gratis coaching
Tel: 0800 - 023 17 73

T: 06 - 17 14 71 79
E: kooijmans@csrcoach.nl
I: www.tremonte.nl