Bartels ABC
Reutsedijk 9, 5264PC, Vught

Stress en burn-out coach en mediator in Vught

Als coach begeleid ik je naar een betere balans om weer volop in het leven te staan. Altijd gaat het mij om dat waar jij behoefte aan hebt en het samen toewerken naar een volgende stap. 

Ik werk volgens de CSR-Methode. De eerste stap is bewustwording. Wat maakt dat jij stress ervaart? Wat gebeurt er steeds weer en waarom blijf je dit toch doen? Wat zijn de dieper liggende oorzaken van jouw stress, zoals bijvoorbeeld teveel verantwoordelijkheid nemen of onverwerkt verlies. Het vraagt moed om dit aan te gaan. En het zal je opleveren dat jouw energie weer opbouwt en je weer volop in het leven kunt gaan staan.

Daarnaast begeleid ik Cogmed-trainingen om een door stress en burn-out slechter werkend geheugen aanzienlijk te verbeteren.

Wat zeggen anderen over deze burn-out coach in Vught?
“Chantal is oprecht geïnteresseerd en betrokken en ook confronterend. Ze straalt rust uit, is empathisch en kan goed luisteren en doorvragen. Doordat ze uit eigen ervaringen put met een open hart, geeft ze de ander vertrouwen en veiligheid.”

Neem vrijblijvend en kosteloos contact met me op via onderstaand formulier. Ik reageer daar zo spoedig mogelijk op. Tijdens een kennismakingsgesprek van 20 minuten kunnen we vervolgens bespreken wat ik voor je kan betekenen.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Burn-out coach Vught

UTA-medewerker?

Bel eerst CSR Centrum voor gratis coaching
Tel: 0800 - 023 17 73

T: 06 - 51 55 38 22
E: bartels@csrcoach.nl
I: burnoutperspectief.nl