Senso coaching en advies
Bergstraat 29, 3811 NE, Amersfoort

Registerpsycholoog NIP / Arbeid & Organisatie
Specialisatie: stressmanagement, overspanning en burn-out, versterken persoonlijke effectiviteit, ontdekken en benutten van kwaliteiten en talenten

Balans vind ik het sleutelwoord bij de begeleiding èn het voorkómen van stressgerelateerde klachten; balans tussen inspanning en ontspanning. Die balans kun je kwijt raken en niet altijd gemakkelijk terugvinden. Met behulp van de CSR-methode help ik je weer in balans te komen. Aandacht voor en actief aan de slag met herstel is daarbij cruciaal om van de klachten af te komen en om herhaling te voorkomen. Ook inzicht in hoe het bij jou werkt wanneer je met stress te maken krijgt en jouw persoonlijke recept voor balans, zijn belangrijke elementen in de coaching.

Afgestudeerd als arbeids- en organisatiepsychologe ben ik verder opgeleid tot coach. Sinds 2003 begeleid ik mensen bij hun ontwikkeling en bij stressgerelateerde problematiek. Ik werk zoveel mogelijk vanuit de oplossingsgerichte methodiek, zodat ik hen help zichzelf te helpen. Zo ontdekken en ontwikkelen zij hun eigen vermogen en regiemogelijkheden.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ellen de Graaf

UTA-medewerker?

Bel eerst CSR Centrum voor gratis coaching
Tel: 0800 - 023 17 73

T: 06-16914490
E: graaf@csrcoach.nl
I: http://www.sensocoachingenadvies.nl/