Bureau Stevenson | Mindfulness Haren
Kerklaan 30-G, 9751 NN, Haren

Stress en burn-out coach, lichaamsgericht psychotherapeut en mindfulnesstrainer

Wil je beter omgaan met je grenzen en energie? Herstellen van stress of burn-out? Graag help ik je om grip te krijgen op je stressklachten en om weer vitaal en met plezier in je leven te staan.

We richten ons eerst op je fysieke herstel en gezonde zelfzorg. Vanuit rust bouwen we stapsgewijs naar herstel: fysiek, mentaal en gedragsmatig. Door de praktische tips van de CSR-Methode en eenvoudige ademhalings- en mindfulness oefeningen, merk je dat je meer in balans komt. Daarna kijken we hoe je in balans kunt blijven. Je leert hoe je chronische stress kunt voorkomen en hoe je een gezond evenwicht kan bewaren tussen inspanning en herstel. Hierbij aandacht voor zelfreflectie en zingeving.

Met veel plezier begeleid ik (sinds 1995) mensen en organisaties op het gebied van stressmanagement, communicatie en samenwerking.
Ik ben geboeid door hoe wij omgaan met stressfactoren, verandering en tegenslag. We kunnen ons verharden, groothouden, opgeven … of balans herstellen en al doende onze veerkracht en levenswijsheid ontwikkelen.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hantzen Stevenson

UTA-medewerker?

Bel eerst CSR Centrum voor gratis coaching
Tel: 0800 - 023 17 73

T: 06 - 427 412 95
E: stevenson@csrcoach.nl
I: www.stevenson.nl