Psychologiepraktijk H.P. Hagenbeek
Dresselhuysstraat 6a, 3039 ZJ, Rotterdam

Gezondheidszorg (GZ-)psycholoog – BIG geregistreerd
Specialisatie: begeleiding bij herstel na overbelasting en bij dreigende burn-out

Als (coachend) psycholoog zet ik mijn kwaliteiten in bij de aanpak van je klachten en hulpvraag. Op vriendelijke, accepterende, humorvolle en concrete wijze help ik je om je dagelijks functioneren te verbeteren, waarbij je het heft in eigen handen hebt. Zo bevorder je zelf je gezondheid en persoonlijke ontwikkeling.

Met behulp van de heldere en praktische aanpak van de CSR-benadering onderzoeken we wat voor jou gezond en ongezond is en wat dat betekent voor je werk- en leefstijl. Mochten er naast problemen in de energiehuishouding ook klachten zijn die meer tot het domein van de gezondheidszorgpsycholoog horen dan beschik ik tevens over diverse (lichaamsgeorienteerde) methodieken en interventies om je hierin te begeleiden. Denk daarbij aan o.a. depressie, rouw, angst, omgaan met (ongeneeslijke) ziekte en partnerrelatieproblematiek.
Sinds 1998 ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk als lichaamsgericht werkend gz-psycholoog. Daarnaast verzorg ik met veel plezier mindfulness- en compassietrainingen.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Harriet Hagenbeek

UTA-medewerker?

Bel eerst CSR Centrum voor gratis coaching
Tel: 0800 - 023 17 73

T: 010 466 79 92
E: hagenbeek@csrcoach.nl
I: www.harriethagenbeek.nl