M.H. Tromplaan 47, 7513 AB, Enschede

Geregistreerd psychosociaal maatschappelijk werker (NFG) en bedrijfsmaatschappelijk werker (Registerplein)
Specialisatie: stressmanagement, personal coaching en rouw en verliesbegeleiding

Voel je je constant gespannen en heb je voortdurend het gevoel dat je tekort schiet? Je slaapt niet meer goed, vergeet vaak dingen, je bent er met je hoofd niet bij en je hebt een jachtig gevoel. Als je dit herkent, kan het zijn dat je te veel stress hebt.

Iedereen kent stress. Maar niet iedereen krijgt klachten of wordt er ziek van. Een gezonde spanning (stress) hoort bij het leven. Maar houdt het gevoel van stress te lang aan, dan is er meer aan de hand. De stress is chronisch geworden en als je daar niets aan doet, kan dit grote gevolgen hebben op fysiek en mentaal gebied en je gedrag. In het uiterste geval krijg je een burn-out. Het is verstandig in een vroeg stadium in te grijpen om de stress te reduceren.
Vanuit mijn praktijk begeleid ik mensen met stress en burn-out met de CSR-aanpak. Deze praktische aanpak helpt je bij het vinden van een weg naar herstel en vitaliteit en leert je hoe jij zelf kunt zorgen voor een blijvend goede energiebalans. Ik heb ruim 10 jaar ervaring in de psychosociale hulpverlening als bedrijfs-maatschappelijk werker, (werk-)coach en rouw/verliesbegeleider.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Jacqueline Soepenberg

UTA-medewerker?

Bel eerst CSR Centrum voor gratis coaching
Tel: 0800 - 023 17 73

T: 06-10951569
E: soepenberg@csrcoach.nl
I: http://www.jacquelinesoepenberg.nl/