BioTrain – Praktijk voor stressmanagement
Piuslaan 93-A, 5643 PT, Eindhoven

Coach, counselor, psychosociaal therapeut i.o., biofeedbacktherapeut, hartcoherentietherapeut
Specialisatie: biofeedback metingen, HRV-metingen, adem- en ontspanningstraining, stress- en energiemanagement

Stap voor stap, op een heldere, praktische en actieve manier vanuit verschillende invalshoeken die bij jóu passen, werken we aan bewustwording, klachtenvermindering en een gezonde balans. Hierdoor komt er weer evenwicht in je denken, voelen en doen en neemt je energie, je veerkracht, je persoonlijke effectiviteit en plezier toe.

Door de combinatie van stresscoaching met biofeedback leer je je eigen stresssysteem kennen en hanteren, waaronder je eigen ‘gaspedaal’ en ‘rempedaal’. Als je zelf je balans kunt herstellen, geeft dat een gezond gevoel van controle en voel je je weer chauffeur in eigen auto!

Sinds 2009 ben ik als biofeedbacktherapeut verbonden aan CSR Centrum, in het kader van de psycho-fysiologische (biofeedback) metingen. Ik verzorg ook de meerdaagse HRV lifestyle metingen. Stressklachten zijn niet alleen voelbaar, maar ook meetbaar. Vanaf 2019 ben ik gecertificeerd CSR-coach®.

Als zorgverlener ben ik aangesloten bij beroepsvereniging de NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) en de BVN (Biofeedback Vereniging Nederland).

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Janine van Kampen

UTA-medewerker?

Bel eerst CSR Centrum voor gratis coaching
Tel: 0800 - 023 17 73

T: 06 - 22 13 01 69
E: kampen@csrcoach.nl
I: www.biotrain.nl