Het huis van ZELFvertrouwen
Jan Campertstraat 7, 6416 SG, Heerlen

Coaching op het gebied van stress en burn-out en zelfvertrouwen. Extern vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en integriteit. 
Specialisatie: Acceptance and Commitment Therapy (ACT)

Je moet telkens zoveel en als je eindelijk ‘nee’ zegt, is er geen begrip vanuit de omgeving. Je blijft maar doorgaan ook al voel je je moe. Je hebt geen zin meer om leuke dingen te ondernemen en bent sneller ziek. Signalen die kunnen wijzen op chronische stress. De gevolgen ervan voor je lichaam en geest zijn veel groter dan de meeste mensen denken. Daarom is het belangrijk om te stoppen met deze roofbouw. Ik help je eerst je energie weer opbouwen, om daarna te kijken hoe je kunt voorkomen dat het weer gebeurt.

Ik ben luisterspecialist, kalm en integer. Ik ben sterk in het creëren van een veilige gespreksomgeving. Ik heb in mijn werk veel profijt van mijn jarenlange ervaring als communicatiedeskundige en coach in veel verschillende organisaties zoals Rijkswaterstaat, gemeenten, woningcorporaties en zorginstellingen. Ook particulieren weten hun weg naar mij te vinden. Sinds 2007 heb ik mijn eigen praktijk. Vanuit mijn Huis van ZELFvertrouwen werk ik voor iedereen die aan de slag wil om ZELF weer met (meer) vertrouwen te werken en om voluit te leven.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CSR-coach Jorie van den Heuvel

UTA-medewerker?

Bel eerst CSR Centrum voor gratis coaching
Tel: 0800 - 023 17 73

T: 06 - 46 10 35 40
E: heuvel@csrcoach.nl
I: www.zelfvertrouwen.nu