Burn-out coach in Leusden Judith Willems

Meet Me Coaching
Fokkerstraat 12, 3833 LD, Leusden

T: 06 - 55 18 28 01
E: willems@csrcoach.nl
I: meetmecoaching.nl

Judith Willems

CSR-coach in Leusden. Bekijk haar profiel en maak vrijblijvend 20 minuten kennis. Werkzaam bij Meet Me Coaching

Burn-out coach in Leusden Judith Willems

CSR-coach in Leusden. Bekijk haar profiel en maak vrijblijvend 20 minuten kennis. Werkzaam bij Meet Me Coaching

Meet Me Coaching
Fokkerstraat 12, 3833 LD, Leusden

T: 06 - 55 18 28 01
E: willems@csrcoach.nl
I: meetmecoaching.nl

Burn-out coach in Leusden

NOBCO gecertificeerd Stress en Burn-out coach met praktijk in Leusden
Specialisatie: stress en burn-out, werk-privé balans en persoonlijke ontwikkeling

Heb jij het gevoel dat je geen energie meer hebt? Heeft je werk teveel van je geëist? Of moet je in je privéleven te veel ballen in de lucht houden? Je voelt je gestresst, oververmoeid en ondanks dat blijf je doorgaan. Tot het moment dat je letterlijk niet meer kan. Als CSR-coach® kan ik je helpen met behulp van de CSR-Methode en Acceptance and Commitment Therapy (ACT) om weer in balans te komen.

Langdurige stress leidt tot lichamelijke ontregeling en mijn begeleiding begint bij de aanpak van die ontregeling. Ik leer je wat er in je lijf en brein gebeurt onder invloed van stress. En hoe je je stressniveau (met o.a. slaap, voeding, beweging, ademhaling en ontspanning) weer terug kunt brengen naar een gezond niveau. We gaan eerst fysiek aan de slag. Hierna kijken we welke eigenschappen van jou en jouw omgeving eraan bijgedragen hebben dat je klachten kreeg. En wat jij nodig hebt om in de toekomst te zorgen voor de juiste balans. Het traject is maatwerk en we kijken daarom stap voor stap wat jij nodig hebt.

Met mijn scherpe intuïtie begeleid ik je in je proces. Ik houd je een spiegel voor en zet je aan het denken. Ik confronteer als dat nodig is en geef handvatten waarmee je aan de slag kunt. Net zolang, totdat je zelf weer verder kunt. Anderen ervaren mij als een open, fijne en bekwame coach die oprecht geïnteresseerd is. In de reviews op mijn website kan je hier meer over lezen.

Sinds 2005 werk ik als burn-out coach en trainer in mijn eigen praktijk. Daarnaast ben ik als gastdocent verbonden aan de VU Amsterdam, waar ik masterstudenten Klinische Neuropsychologie college geef over Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

Neem contact op met deze burn-out coach in Leusden

Neem vrijblijvend en kosteloos contact op met Judith Willems via onderstaand formulier. Tijdens een intakegesprek van 20 minuten maken jullie kennis met elkaar en bespreken jullie wat Judith voor je kan betekenen.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.