Cre-Age Coaching & Advies
Oorsprongpark 7, 3581 ET, Utrecht

Registerpsycholoog NIP/ Arbeid & Organisatie
Specialisatie: loopbaancoaching

Heb je moeite je grenzen te bewaken en heeft dat een negatieve invloed op je energie en vitaliteit? Komt dat door teveel stress op je werk of thuis, waardoor je minder goed functioneert?
Dan kun je bij mij terecht om daarvan te herstellen en om te leren van wat je is overkomen. Als eerste zal ik met je aan fysiek herstel werken. Vervolgens werken we aan je zelfmanagement zodat je leert je werk- en leefstijl positief en duurzaam te veranderen om straks weer gezond en in balans verder te kunnen gaan.

Na mijn opleiding tot psycholoog en zo’n 25 jaar werken op het gebied van personeel en organisatieadvies heb ik in 2009 de overstap gemaakt naar zelfstandig stress- en loopbaancoach. Daarbij gebruik ik de praktische CSR-benadering om mensen met chronische stressklachten professioneel te begeleiden naar een gezondere balans tussen inspanning en herstel.
Behalve als coach ben ik ook aan het CSR Centrum verbonden als opleider van toekomstige CSR-coaches. Wat mij kenmerkt is betrokkenheid, duidelijkheid, een scherp oog voor begrenzing en speelruimte en mijn jarenlange ervaring met stressgerelateerde problematieken.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Karen Hillege

UTA-medewerker?

Bel eerst CSR Centrum voor gratis coaching
Tel: 0800 - 023 17 73

T: 06 12 96 64 60
E: hillege@csrcoach.nl
I: www.cre-age.nl