Praktijk Kon·takt
Cruquiusweg 32, 1098GS, Amsterdam

Psycholoog NIP, achtergrond in de klinische neuropsychologie

Stress is functioneel; het maakt energie vrij. Zonder stress kunnen we dan ook niet leven. Ook met hard werken is in principe niks mis. Herstel je echter onvoldoende na inspanning en neemt dit structurele vormen aan dan raak je energetisch uit balans. 

Chronische stress raakt aan alles: zowel cognitief, mentaal, emotioneel, maar ook gedragsmatig kan dit voor veel lijdensdruk zorgen. Vanuit de overlevingsstand is het lastig bewust te zijn en kunnen vanzelfsprekendheden in het leven ineens wegvallen. 

Erkenning, bewustwording en inzicht krijgen in de psycho-biologie van stress zijn de eerste stappen om het roofbouwproces te keren. Indien na voldoende rust en fysiek herstel aanspraak kan worden gemaakt op de cognitieve vermogens, is de fase van zelfmanagement en cognitieve herstructering aangebroken. Lichaamsbewustzijn is echter ook in deze fase onontbeerlijk om de balans tussen ratio-gevoel te herstellen. 

Vanuit mijn achtergrond in de klinische neuropsychologie, cognitieve gedragstherapie, ACT (Acceptance and Commitment Therapy) en haptonomie kan ik je begeleiden in dit proces. 

Ik werk vanuit mijn eigen praktijk in Amsterdam Oost, waar meerdere disciplines werkzaam zijn. 

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CSR-coach Karlijn Nienaber

UTA-medewerker?

Bel eerst CSR Centrum voor gratis coaching
Tel: 0800 - 023 17 73

T: 06 - 24 78 33 53
E: nienaber@csrcoach.nl
I: praktijkkontakt.vpweb.nl