Marianne Geersing
Bovenkerkerweg 41, 1185 XA, Amstelveen

Stress & burn-out coach, bewegingswetenschapper en loopbaancoach

Je wilt gezond en met plezier werken!

Vermoeidheid; kort lontje; concentratieproblemen; een geheugen als een zeef; depressieve en/of angstklachten; slaapproblemen. Allemaal klachten die zijn verbonden met stress en burn-out. Stress op het werk is beroepsziekte nummer 1. Meer dan een miljoen mensen lopen jaarlijks het risico op een burn-out. Je bent dus niet de enige.

Ik help je graag als je dreigt uit te vallen of al langer stress en burn-out klachten hebt. We gaan allereerst je lichaam weer tot rust brengen met de wetenschappelijk onderbouwde CSR-Methode. Deze aanpak in combinatie met mijn jarenlange ervaring als coach maakt dat ik je op effectieve wijze kan bijstaan in het herstellen van je burn-out en stress klachten.

Ook ben ik gespecialiseerd in de begeleiding van hoogbegaafde en hoog sensitieve professionals die vastlopen in werk en/of door stress.

Mensen karakteriseren mij als: gedreven, to-the-point, optimistisch realist en enthousiast. Ik ben een scherpe gesprekspartner en hou van humor. Ik heb jarenlange werkervaring in diverse functies in de zakelijke dienstverlening binnen de ICT, financiële dienstverlening en consultancy.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marianne Geersing

UTA-medewerker?

Bel eerst CSR Centrum voor gratis coaching
Tel: 0800 - 023 17 73

T: 06 - 24 25 89 31
E: geersing@csrcoach.nl
I: www.mariannegeersing.nl