Kratos Loopbaanbegeleiding
A. Hofmanweg 5a, 2031 BH, Haarlem

Noloc gecertificeerd Loopbaancoach
Begeleider re-integratie 1e en 2e spoor en outplacement

De oorzaak van stressklachten blijkt zeer divers en kan op vele levensgebieden liggen; in het werk, in de thuissituatie, als neveneffect van een chronische ziekte of in de manier waarop je dingen doet en naar dingen kijkt. Daarom is mijn begeleiding altijd maatwerk. Ik kijk graag samen met jou welke stappen je kunt zetten om weer met plezier en energiek in het leven te staan.

Sinds 2008 begeleid ik mensen met een chronische stressklachten en (dreigende) burn-out via de CSR-methode met succes naar lichamelijk en mentaal herstel en verhoging van vitaliteit. Door mijn jarenlange ervaring als (leidinggevend) verpleegkundige, loopbaan-, re-integratieadviseur en trainer bij een groot commercieel re-integratiebedrijf en mijn levenservaring kan ik me snel inleven in situaties en meedenken in mogelijke oplossingen.

Volgens cliënten werkt mijn enthousiasme aanstekelijk. Ik werk vanuit vertrouwen, met persoonlijke betrokkenheid, praktisch en oplossingsgericht, samen zoekend naar wat voor jou werkt.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marieke van der Vegt

UTA-medewerker?

Bel eerst CSR Centrum voor gratis coaching
Tel: 0800 - 023 17 73

T: 06-12405807
E: vegt@csrcoach.nl
I: http://www.kratosloopbaanbegeleiding.nl/