burn-out coach in Amsterdam Marit van Overschot

Praktijk ZenZ
Meerpad 9, 1025 LA, Amsterdam

T: 06 - 20 44 28 39
E: marit@csrcoach.nl
I: www.praktijkzenz.nl

Marit van Overschot

CSR-coach in Amsterdam. Bekijk haar profiel en maak vrijblijvend 20 minuten kennis. Werkzaam bij Praktijk ZenZ

burn-out coach in Amsterdam Marit van Overschot

CSR-coach in Amsterdam. Bekijk haar profiel en maak vrijblijvend 20 minuten kennis. Werkzaam bij Praktijk ZenZ

Praktijk ZenZ
Meerpad 9, 1025 LA, Amsterdam

T: 06 - 20 44 28 39
E: marit@csrcoach.nl
I: www.praktijkzenz.nl

Burn-out coach in Amsterdam

Lichaamsgericht stress en burn-out coach en therapeut in Amsterdam
Specialisatie: begeleiding op mentaal, emotioneel en fysiek niveau

Stress is pas ongezond als je te lang spanning voelt en geen tijd kunt of wilt nemen voor ontspanning. Het heeft niet alleen te maken met de situatie op je werk en thuis, maar vooral ook met de wijze waarop je met stress omgaat.

Het lichaam is wijs, soms vergeten we te luisteren. Bij chronische stress is de verbinding met het lichaam grotendeels verbroken. In het herstel (en de preventie) van chronische stressklachten neemt het lichaam een belangrijke sleutelrol in.

Vanuit mijn praktijkruimte omgeven door groen in Amsterdam-Noord, begeleid ik jou graag bij het terugvinden van de balans tussen in- en ontspanning. De focus ligt hierbij op fysiek herstel, het leren omgaan met stress, het vergroten van lichaamsbewustzijn en de opbouw van vitaliteit.

Mijn drijfveer is een twinkeling in ogen: mensen weer in beweging krijgen – door begrijpen én ervaren. Mogelijke ingrediënten daarbij zijn haptonomie, ademtechnieken, focussen, mindfulness, yin yoga, systemisch werk en interventies gebaseerd op de polyvagaal theorie.

In overleg met jou stel ik een aanpak op maat samen. Met beide benen stevig op de grond worden hoofd, hart en lichaam meer in verbinding met elkaar gebracht. Mijn begeleiding kenmerkt zich door door rust, stevigheid, humor, verwondering en compassie.

Sinds 2007 ben ik werkzaam als coach, in 2014 zijn de deuren van praktijk ZenZ geopend. Verder werk ik met veel plezier als docent, mentor en supervisor bij o.a. de opleiding Lichaamsgerichte Coaching van het Atma Instituut.

Neem contact op met deze burn-out coach in Amsterdam

Neem vrijblijvend en kosteloos contact op met Marit van Overschot via onderstaand formulier. Tijdens een intakegesprek van 20 minuten maken jullie kennis met elkaar en bespreken jullie wat Marit voor je kan betekenen.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.