Zinenzoo
Meerpad 9, 1025 LA, Amsterdam

Stress & burn-out coach, (yoga) docent, therapeut i.o.
Specialisatie: begeleiding bij stressklachten, burn-out en re-integratie

Stress is pas ongezond als je te lang spanning voelt en geen tijd kunt of wilt nemen voor ontspanning. Het heeft niet alleen te maken met de situatie op je werk en thuis, maar vooral ook met de wijze waarop je met stress omgaat.

Vanuit mijn praktijkruimte omgeven door groen in Amsterdam-Noord, begeleid ik jou graag bij het terugvinden van de balans tussen in- en ontspanning. De focus ligt hierbij op fysiek herstel, het leren omgaan met stress, het vergroten van lichaamsbewustzijn en de opbouw van vitaliteit. Mijn drijfveer is een twinkeling in ogen: mensen weer in beweging krijgen – door begrijpen én ervaren. Mogelijke ingrediënten daarbij zijn mindfulness, yin yoga, haptonomie en ademhalingstechnieken.

In overleg met jou stel ik een aanpak op maat samen. Met beide benen stevig op de grond coach ik je op drie niveaus: lichaam, gedrag en psyche. Mijn begeleiding kenmerkt zich door rust, stevigheid, compassie, veiligheid, humor en creativiteit.

Sinds 2007 ben ik werkzaam als coach, in 2014 zijn de deuren van mijn praktijk geopend. Verder werk ik met veel plezier als mentor en docent aan de opleiding Lichaamsgericht Coachen van Atma.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CSR-coach Marit van Overschot

UTA-medewerker?

Bel eerst CSR Centrum voor gratis coaching
Tel: 0800 - 023 17 73

T: 06 - 20 44 28 39
E: overschot@csrcoach.nl
I: www.zinenzoo.nl/leren-omgaan-met-stress