Nicole Dolmans Arbeidsdeskundige I Coaching I Gezondheid I Vitaliteit & Werk
Herkenrade 18, 6265 NH, Sint Geertruid

In onze veeleisende maatschappij is er regelmatig sprake van een onbalans. Vaak lukt het ons gewoon om daar zelf weer evenwicht in te vinden. 

Soms lukt dit niet en is er sprake van vermoeidheid die niet weggaat, stressklachten, overprikkeling of zelfs burn-out. Dan is gespecialiseerde hulp en aandacht nodig om te herstellen en het vinden/herontdekken van je waarden en balans. 

Met dergelijke vraagstukken kun je bij mij terecht voor persoonlijke (stress)coaching. Ik maak gebruik van de CSR-Methode aangevuld met een diversiteit van andere technieken en ervaringen – check voor meer informatie mijn website. We gaan samen werken aan herstel, het verkrijgen van een nieuwe balans en een beter evenwicht. Zodat je vanuit kracht weer verder kunt op je eigen route.  

Al ruim 20 jaar coach ik medewerkers in de driehoek Arbeid – Mens – Gezondheid. Mijn aanpak is praktisch en toegankelijk. Ik ben openhartig, eerlijk, intuïtief en rechtdoorzee. 

Ik werk eveneens als arbeidsdeskundige, daardoor lukt het goed om datgene wat nodig is in arbeid te vertalen naar een werkgever en/of bedrijfsarts. 

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CSR-coach Nicole Dolmans

UTA-medewerker?

Bel eerst CSR Centrum voor gratis coaching
Tel: 0800 - 023 17 73

T: 06 - 21 37 03 67
E: dolmans@csrcoach.nl
I: www.nicoledolmans.nl