Ploni Nieboer arbeidsdeskundige begeleiding
Helperpark 304, 9723 ZA, Groningen

Coach en arbeidsdeskundige

Ik ben van oorsprong (bedrijfs) fysiotherapeut, maar sinds 20 jaar werkzaam als arbeidsdeskundige en coach/adviseur op het snijvlak van werk, gezondheid en privé.

Cliënten vinden mij: persoonlijk, empathisch, professioneel en doelgericht.

Coaching is met bijna al mijn werkzaamheden vervlochten. Bijvoorbeeld in trajecten voor loopbaankeuze, re-integratie, omgaan met (gevolgen van) burn-out en stressgerelateerde aandoeningen. Naast coaching maak ik ook gebruik van TSI-analyses. Dat is een methode om talenten, passie en drijfveren inzichtelijk te maken.

Ik werk in een actieve vorm van stapsgewijze coaching (middels o.a. werk en reflectieopdrachten op eigen handelen). Dat is altijd maatwerk. De CSR-Methode die op drie niveaus (lichaam, gedrag en psyche) aangrijpt, past mij als een jas.

Ik kan terugvallen op mijn ervaring als (haptonomisch) fysiotherapeut (bewegen en ontspannen), mijn kennis als arbeidsdeskundige (alle facetten van de ondersteuning bij de procescontingente re-integratie en/of behoud van werk in samenwerking met de werkgever) en de jarenlange betrokkenheid bij de burn-out training gegeven in het UMCG.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Burn-out coach in Groningen

UTA-medewerker?

Bel eerst CSR Centrum voor gratis coaching
Tel: 0800 - 023 17 73

T: 06 - 43 15 11 95
E: nieboer@csrcoach.nl
I: www.ploninieboer.nl