Burn-out coach Vught Roël Hintzen

Percepsie Executive Coaching
Sint Michielsgestelseweg 8, 5261 NH, Vught

T: 06 - 280 431 66
E: hintzen@csrcoach.nl
I: www.percepsie.nl

Roël Hintzen

CSR-coach in Vught. Bekijk zijn profiel en maak vrijblijvend 20 minuten kennis. Werkzaam bij Percepsie Executive Coaching

Burn-out coach Vught Roël Hintzen

CSR-coach in Vught. Bekijk zijn profiel en maak vrijblijvend 20 minuten kennis. Werkzaam bij Percepsie Executive Coaching

Percepsie Executive Coaching
Sint Michielsgestelseweg 8, 5261 NH, Vught

T: 06 - 280 431 66
E: hintzen@csrcoach.nl
I: www.percepsie.nl

Burn-out coach in Vught

Naar mijn mening hebben senior professionals, directie- en bestuursleden binnen hun organisatie veel verticale en weinig horizontale relaties. Dit gaat gepaard met een grote groep aan interne en externe belanghebbenden. Op dit niveau is er vaak door de complexiteit van de organisatie, een gebrek aan eerlijke feedback en reflectie. Een groot gemis vind ik. Dit brengt mee dat je als senior professional vaak geconfronteerd wordt met een hoge werkdruk waardoor er werkstress ontstaat. In principe is dat niet erg, dit is immers een onderdeel van je werk. Zolang daar maar genoeg ontspanning tegenover staat. 

Je kunt echter fysiek en mentaal uitgeput raken wanneer deze werkgerelateerde stress te lang aanhoudt, je te weinig ontspant en onvoldoende oplaadt. Dit kan nog eens extra versterkt worden door negatieve privé-omstandigheden zoals acute mantelzorg, een scheiding of plotseling overlijden van een partner of familielid. Dan loop je het risico dat je het zowel lichamelijk als mentaal niet meer aankan.

Maar waar kun je dan terecht? Je zoekt iemand die verstand heeft van chronische stressbegeleiding en het complexe werkveld begrijpt waarin je opereert. Je hebt wellicht dan behoefte aan een professionele en volstrekt gelijkwaardige gesprekspartner. 

Als ervaren executive coach (CSR) kan ik die gelijkwaardige gesprekspartner voor je zijn. Ik kan je helpen om mentaal en fysiek weer gezond te worden met behulp van de CSR-methode. Dit doe ik op een persoonlijk manier. Gestructureerd, warm en luisterend, maar niet sturend. Spiegelend, met professionele feedback. Soms confronterend, maar wel met respect voor jouw opvattingen en waarden. 

Daarnaast werk ik met een breed scala van bewezen methoden en tools, waaronder systemisch werken, NLP, Voice Dialogue, Transactionele Analyse en HRV-analyses. Mijn specialisaties zijn burn-out begeleiding, leiderschaps- en loopbaancoaching.

Neem contact op met deze burn-out coach in Vught

Neem vrijblijvend en kosteloos contact met Roël Hintzen op via onderstaand formulier. Tijdens een intakegesprek van 20 minuten maken jullie kennis met elkaar en bespreken jullie wat Roël voor je kan betekenen.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.